זמר חדש - בלונדי

זמר חדש - בלונדי

היי חברי וידידי, אני שולח אליכם כתבה על זמר חדש שיוצא לאור ממש בימים אלה. קוראים לו בלונדי והוא הולך להיות הדבר הבא בשמי המוסיקה בארץ!!!! להנאתכם ולנוחותכם הנה הלינק: בלונדי להשתמע........ אייל ג'ורג'

קצת נסחפתם הייתי אומר

להכריז על זמר שלא עשה עוד כלום במוסיקה ולהצהיר בביטחון ובשחצנות כזו שהוא הדבר הבא בשמי המוסיקה נשמע יהיר ויומרני מדי .אם אתם כ''כ בטוחים בכך עדיף שתתנו לו להתפתח לאט לאט והזמן יעיד אם צדקתם . לדעתי יש לו עוד המון להשתפשף ולהגיע לרמות גבוהות כמו שר אל קובי פרץ . לא צריך להגיד לכם איפה נמצאת בדיוק הקריירה של ההבטחה הגדולה רינת בר גם מבית היוצר שלך ושל איציק גיני רינת עם כל הצער תקועה בבינוניות . ומה עם הזמרת אסאהלה שהייתה הבטחה ענקית ואבי גואטה הכתיר אותה ליורשת של שרית חדד ואפילו הופיעה אצל דודו טופז עוד שהיה בערוץ 2 . קצת צניעות לא תזיק

לאן שמכוונים לשם מגיעים....

"הדבר הבא בשמי המוסיקה" נשמע יהיר? לדעתי זה נשמע כמו הבטחה ואני מקווה שיהיה לזה כיסוי ובתנאי שבאמת הקהל יאהב את הסגנון ואת החומרים. כשרינת בר יצאה מבית היוצר שלי ושל יעקב גיני היא הגיעה מהר מאוד אל הפסגה (דן שילון אירח אותה פעמיים בתקופה שלא היה סיכוי לזמר מזרחי להיכנס לפריים טיים) לצערי, רינת בר תקועה בבינוניות בעיקר כי היא בחרה להחליף ניהול ולעבור למפיק אחר. ובלי לזלזל בקובי פרץ, שר אל ואחרים....... יש מקום לכולם.....ומי שטוב ישאר ויצליח. ובשיא הצניעות........ חכה לתקליט ואחר כך אשמח שתגיב שוב. שלך, אייל ג'ורג'

אז ככה אייל ידידי

קודם כל אני מעריך מאוד את הכתיבה שלך מאוד זה דבר ראשון . ומאחל לך ולזמר שלכם המן הצלחה . לגבי רינת בר אני לא מסכים איתך כי גם שהיא הייתה עם גיני היא הייתה תקועה בבינוניות ועזוב עכשיו את דן שילון . נכון כל הכבוד יעקב באמת גילה וטיפח אותה וזהו חוץ מזה הוא לא עשה איתה דברים משמעותיים . וחבל עליה כי היא באמת זמרת טובה .

זה קצת יותר מסובך

זה קצת יותר מסובך לכל מטבע יש שני צדדים המבין יבין ואני לא יכול לפרט יותר.

אהבתי תשיר!!!!!

בהצלחה לכם..

Ran Bimba

New member
כל הכבוד, שיהיה בהצלחה../images/Emo140.gif

אהבתי מאוד את השיר.. נקווה שיצליח

איזה שיר משהו לפנים!

קצב תורכי, ביטים מטורפים אהבתי כפרה על הבלונדי הזה!!!!!!!!! יוסי מרמת גן

אם רק אומר לך שאני מאוהב בךךךךךךךךךךךךךך

נוכל לחוות זאת יחדיו יוסי מרמת גן

למעלה