זמרת ג´אז נורבגית

Avi Soroka

New member
זמרת ג´אז נורבגית

לאחרונה משמיעים ב-88FM שיר מהמם של זמרת בשם סיליה משהו, המוגדרת כזמרת ג´אז נורבגית. האם מישהו מכיר ויכול לשתף אותי במידע? תודה מראש!

lend

New member
בבקשה -

SILJA NERGAARD הדיסק שיש לי נקרא AT FIRST LIGHT דיסק ג´אז ווקאלי מקורי ומצויין. מומלץ.

Avi Soroka

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo51.gif

מה צריך עוד בחיים, כשיש כאלה אנשים בפורום. הרבה תודה!

lend

New member
../images/Emo91.gif בכיף

דיסק נהדר שמתקשה לצאת מהקומפקט. אם תמצא עוד דיסקים שלה בחנויות בארץ, כמו זה למשל, אנא דווח.

Avi Soroka

New member
../images/Emo92.gif

ראיתי רק ב-top-10, של tower. היות ואני לא מכיר את silje, אבל סגנונה משייך אותה למוזיקאית patricia barber, שקניתי לאחרונה ב-amazon. ע נ ק י ת.

lend

New member
שמעתי אתמול את VERSE

של PATRICIA. אהבתי את הקול שלה ואיכות הסאונד, אבל המוזיקה לא לטעמי. קיבלתי עוד המלצות וקניתי עוד שני דברים: LISA EKDAHL DEE DEE BRIDGEWATER

Avi Soroka

New member
תנסה עוד אחת

על aziza mustafa zadeh שמעת? היא מאזרבייג´אן או משהוא כזה. כשרונית אש. קול מדהים. דווקא את גרסאות הכיסוי שלה בדיסק jaziza, לא אהבתי כמו שאהבתי את החומר המקורי שלה. את dee dee אני מכיר ואוהב ביותר. את lisa אוריד מ-kazza ואתרשם. תודה

lend

New member
אחלה תודה על ההמלצות

לא מכיר את AZIZA. אנסה לשמוע אותה. יש לך המלצה לדיסק קצת יותר קליל מ- VERSE ? אתמול מיקמתי את המערכת מחדש ושמעתי את LISA EKDAHL והקול המתקתק שלה לא נתן לי ללכת לישון...דיסק קליל ומהנה.

למעלה