זמרתתתתתתתת
...

קרן^

New member
זמרתתתתתתתת ../images/Emo1.gif...

אני מתה עלייך! היו ממש קטעים בלילה.... נשפכנו מצחוק!!!!! נפלתי מהכסא, והשתנתי בתחתונים!!!!!!!!! תודה לכל הממשתתפים... מקבלים מזכרות בחוץ...
אני אוהבת אתכן חברות שלי!!!!!!!!!!!!!! אתן!!! קרן^

קרןןןןןןןןןןן נשמה שלי! ../images/Emo23.gif

שתהיי לי בריאה , קרעת אותי מצחוק, עד שנרדמתי וישנתי כמו בול עץ
וגם אם היית שמה לי את טייסטו בפול ווליום לא הייתי קמה.... תודה נשמה.. היה באמת מצחיק אתמול... מזמן לא צחקתי ככה... מתה עלייךךךך
אורלי

וגם עכשיו,....

את בטח בדרך הביתה..... אז תודה ענקית על אתמול והיום! היה גדול!! נתה עלייך ועל שאר החברות שלי.... לילה טוב זמרת

קרן^

New member
חחחחחחחחחחח נשמה

כן! הגעתי ה
ה...
בשלום, הייתי עייפה מתה.... העיקר שהגעתי... היה באמת כיף.... אתמול עם כולן, והיום עם חלקנו ובכלל..... כל הלילה בצחוקים של הלייף.. אני חוזרת.. רגע..... להילב טוב בינתיים לכולן

plus

New member
אהובותייייייייי ../images/Emo54.gif ../images/Emo79.gif !

מממממה קורה??? כיף לשמוע שאתן נהנות נקרעות מבלות צוחקות!!! רק למה בלעדיייייייייי???? נשמע לי עדיף מללמוד "דיני תקשורת".. אני בספריה, אסור להכנס פה לאינטרנט רק לאתרים "חינוכיים" אז אם תשמעו שהופעלו עליי כמה דיני משמעת, תבינו למה .. - כי אני מתגגע!!!! מינה באה ספרנית... חולה עליכן! וום וום...
הסטודנטית (חחחחחחחחחחחחחחח...)

פלוסההההההה נשמה!

איפה אתה י´ביז´ונה? התגעגעתי אלייך! אתה בכלל לא בא אליי כבר... אתה לא אוהב אותי יותר.. סתם נשמה שלנו, תהני לך בספרייה.. תהיי שם בשקט שהספרנית לא תתעצבן ותכנסי מדי פעם לאתר חינוכי זה חולה עלייך
זמיירת

למעלה