זמרים בלהקה

parnar

New member
זמרים בלהקה

את מי הייתם רוצים לשמוע שר מתוך הלהקה באלבום הבא של הדג נחש? ציינו את כל השמות שהייתם רוצים לשמוע שר

FunkyGiraffe

New member
מרפרפ או שר?

זה תלוי.. אם שר אז דודוש או יאיא ואם ראפ אז גיא כמובן

טיפקסית

New member
שלי

שר-שלומי אלון [הילד והבלון] מראפרפ- גיא עוד רעיונות לשיתופי פעולה: הדג נחש וקוואמי [חלום] חלוצי החלל עם הדג נחש [קטלני] אהוד מנור [רק בגלל הקליפ שהוא משתתף אצל ליאור אלמליח עם הקטע ראפ שלו שם] גידי גוב והדג נחש [הזוי משו] חח בטח יבואו לי עוד בהמשך

FunkyGiraffe

New member
ארמממ

חלוצי החלל בפסטיבל בראשית 2002 או 2001 אם אני לא טועה ובכל הקופה וקוואמי ולירון תיקלטו ב1998 לפני ואחרי הופעות של הדג במסגרת "פסטיבל ההיפהופ של גלגל"צ" 3 פעמים.

טיפקסית

New member
אוי נכון היה עם חלוצי החלל הנה עוד

אוף כל מה שאני רוצה עוד פעם כבר היה [לדוגמא מומי לוי ששר איתם בהופעה] אבל הנה כמה שיתופי פעולה מעניינים: אפריים שמיר והדג מה בקשר לש"ס והדג? דני סנדרסון והדג [רק בגלל הגיטרות] מוש בן ארי והדג נחש [הלוואי] וללא שום קשר לשיתופי פעולה מה עם השיר ההוא שכתב חיים חפר לדג? מישהו יודע האם מתקדם איתו משו? אני מתה לשמוע אותו כבר בגרסה שלהם

אוקיי

את שאנן שר. לא רק ראפ, שר. ואת גיאגיא עושה ביחד איתו ראפ מידי פעם (לא בכל השירים, חלק צריך לשמור רק לשאנן). אבל הייתי רוצה לשמוע גם את אטרפ, חבל שלא שומעים אותו.

skwooshi

New member
חח דודוש

פעם שלחו לי קטע שהוא שר זה היה הדבר הכי מצחיק בארץ=] פספוסים בהחלט דודוש והרווח בשיניים שלו כמובן לוקח חלק גדול=]

למעלה