זמני שידור

steelwater

New member
זמני שידור

אנשים!!! אתם יכולים לכתוב לי באופן קצת מסודר את הערוצים שבהם הסידרה משודרת, הימים, השעות הזצנים ואיזו עונה בכל ערוץ?!?!? זה בכלל יהיה שריות טוב לציבור ואז אפשר גם לשים את זה בטאגליינס... אני ממש רוצה לראות אלב אין לי כל-כך מושג מתי ואיפה זה משודר.

Angelus

New member
אם אני לא טועה -

(ויש סיכוי גדול שאני טועה בנוגע לשעה), סקראבס משודרת מדי יום חמישי בערוץ Starworld בשעה 19:30. אני צריך לבדוק בממיר שלי.
אגב, כדאי להציץ מדי פעם בשאלות הנפוצות.

Aviad1987

New member
ביס סטארס:

מדי יום שלישי בשעה 21:00 (החל מ-7.3) - עונה רביעית. כמובן שיהיו שידורים חוזרים אבל עדיין לא פורסם מתי, נצטרך לעקוב שבוע הבא. אגב, יס רכשה את כל העונות של הסדרה והם ישודרו כנראה ברצף עם תום הרביעית ולפני החמישית.

emalka

New member
אז באמת הגיע הזמן לעשות יס ,לא?

הם באמת צריכים להתחיל לשם לי שם ביס

steelwater

New member
לא נראה לי...

חחח לא חשבתי שאני אתקל פה בפרסומת ליס! אני בדיגטל. יש ביס המון דברים טובים, העניין הוא שי דבר אחד שיש בדיגטל ואין ביס שהוא מה שהכי משאיר אותי בדיגלט וזה ביפ!!! ערוץ גדול וגאוני! יש שמה שידורים חוזרים של חברים.. מה צריך יותר מזה? וגם עוד המון דברים מעולים., ויש לנו גם את גיא פינס. נראה לי שגם Star world זה רק אצלנו אבל יכול להיות שאני טועה. אבל זה אכן מתסכל שהמון תוכניות טובות ודברים טובים וסרטים טובים משודרים ביס.

steelwater

New member
להוסיף

שמשודרים ביס ולא ב-Star world לא הייתי רוצה לקחת לכם את הסדרות האלו

Angelus

New member
הסרטים לאחרונה ב-yes על הפנים.

כפיצוי, יש המון סדרות מעולות - וזה מספיק בשבילי.

Aviad1987

New member
ביפ?!

לא מבין את האנשים שמשלמים על ערוץ השידורים החוזרים הזה. שידורים חוזרים של 'חברים' יש גם ברביעי-חמישי-שישי-שבת בערוץ 2. וסטאר וורלד יש גם ביס... בקשר לסרטים - זה כבר בערך אותם סרטים. ומה צריך יותר מזה? בדרך כלל אנשים מסתפקים במועט עד שהם כבר לא

Angelus

New member
אבל לזכותם יאמר -

הם ידעו לעשות את מה ש yes עושה בזמן האחרון, ובמיוחד עכשיו. כאשר חברת קשת חליטה להפסיק לשדר את באפי (בברוטליות, אני מוכרח לציין) הם לקחו את הסדרה ואת מעריצי באפי בארץ לידיים שלהם. אני מאמין שאילולא הסדרה הייתה עולה ב-ביפ, זה היה פוגע בקהל המעריצים של "באפי" בארץ בצורה משמעותית. חוץ מזה, מישהו אמר סאוות'פארק?

steelwater

New member
ו...

חברים סימפסונס נישואים פלוס הרצועה עולמו של רנו פסקאל סיינפלד דילברט ועוד רבים וטובים!

Aviad1987

New member
חברים, סימפסונס, סיינפלד...

בשידורים חוזרים כמובן. כמו שאמרתי: חברים אפילו מקבלים יותר בערוץ 2. בימים רביעי ושבת משדרים 2 פרקים, בשלישי וחמישי פרק אחד. מה גם שכבר פורסם לאחרונה על מצבו העגום של הערוץ, או יותר נכון התקציב של הערוץ מהוט. בקשר לבאפי - אני באמת לא אוהב את הסדרה אז זה חלף לידי

למעלה