זמנים

karkason

New member
זמנים

עד איזה פרק תמשך הסדרה(המנגה)? בעוד כמה שנים היא תסתיים ? ועוד כמה פיילרים יהיו עד סוף הסדרה?(לא עד זכרונות קאקשי אלא בכלל בכולה)

dndboy

New member
../images/Emo103.gifא. כנראה שאף פעם

ב. תלוי בקצב של המנגה.

A K I R A

New member
בעוד כמה שנים היא תסתיים ?

נארוטו זה כמו פוקמון. זאת סדרה שאתה גדל איתה ומביאי איתה ידים וגם הם גדלים עליה וכך הלאה :p מכאן,שהיא בחיים לא תגמר

A K I R A

New member
OMG תאורו לכם,שכדי שהסדרה לא תסתיים

לעולם יתחילו להוציא פרקים שיראו מנקודת מבט של ססקה את כל הסדרה XDD ואחר כך מנקודת מבט של סאקורה ואז של קאקאשי D: איזה שווה! XD ואז יוציאו 4 פרקי OAV כדי לסיים את הסדרה כמו שצריך P:)

remundo

New member
זה יכול להיות מגניב

מנקודת המבט של קאקאשי, אבל ברצינות, כמה כבר אפשר למרוח את זה? (אני לא מדברת על הפילרים שלא ראיתי בכלל, אבל גם המנגה די מרוחה, לפחות המעט שכבר קראתי) לכל סיפור טוב אמור להיות סוף ואני חושבת שנארוטו זה סיפור טוב (או שפשוט נארוטו ימות לו וזה ימשיך בלעדיו) וזה די משעמם לראות את הכל שוב כשכבר יודעים מה הולך לקרות, רק כשזה מנקודת מבט של מישהו אחר. נכון שזה יכול להיות נחמד, אבל אני לא חושבת שיהיה לי סבלנות לחכות שבוע שלם לפרק הבא אם הם לא מחדשים לי כלום (ואולי בגלל זה גם אני הייתי צריכה הלתאפק ולחכות שיגמרו הפילרים ולא להתנפל על המנגה ;;)

gloom

New member
עד פרק 666../images/Emo66.gif

והפילרים ימשכו עד פרק 222... ואז תהייה סאגה קצרה ועוד מכת פילרים עד פרק 300 ורק אז המצב ישתפר ד"א- מה זה OAV?

A K I R A

New member
אורגינל אנים ווידאו :p

פרקים כאלה שיוצאים רק לוידיאו :p כמו פרק 27 וחצי אני חושבת עם התלתן :p

karkason

New member
בנוגע לנקודות מבט

יהיה מגניב אם יוציאו נקודת מבט של אורוצ'ימרו ומישהו באטצוקי ככה נבין אותם יותר

A K I R A

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

עכשיו כל מה שנשאר זה לכתוב מכתב למערכת של הסדרה:p