זמנים

זמנים

מהו הזמן הממוצע מרגע קבלת ההחלטה ותחילת התהליך עד לרגע ההחזרה?
למיטב הבנתי, אצל בר חוה זה לוקח בסביבות חודשיים - האם קיים מסלול עם זמן קצר יותר?

תודה!

מיה2013

New member
זה הזמן בערך

לפעמים אף יותר, בהדסה עושים מסלול דמה שהוא בעצם חודש

מיה2013

New member
הדסה

ההחזרה נעשית בצכיה בברנו , ההכנה והטיפול מתבצעים בהדסה עין כרם או הר הצופים.
החזרה של מוקפאים נעשית בארץ.
לפני הנסיעה עושים לך מסלול דמה לראות איך הגוף שלך מגיב - עושים מעקב רירית כמו בטיפול אמיתי
את יכולה לבחור שישה קריטריונים של תורמת (גובה, משקל, צבע שיער, צבע עיניים, סוג דם, השכלה) ושבועיים לפני הטיפול יוצרים איתך קשר לבחירת תורמת

את בוחרת רופא ומוצמדת לך אחות מלווה

תודה על הפירוט

לדעתי לא יהיה רלוונטי עבור ההורים המיועדים (אני פונדקאית)
אבל בהחלט אעביר הלאה את המידע.

אשרת 1972

New member
תלוי במועדי השאיבות

ובהכנת הגוף שלך , כדי לסנכרן עם התורמת צריך לעיתים גלולות כדי לתזמן מחזור ולהתחיל טיפול בסמוך לשאיבה, אני עברתי תרומה 40 ימים מיום שהחלטתי לפי המועדים שהיו אז, את יכולה לבקשה מאורית את מועדי השאיבות הקרובות ולראות לאיזה מהם תספיקי להתכונן .

תודה רבה! רק מי זו אורית?

.

אשרת 1972

New member
אורית היא המתאמת במסלול של מנור

תבדקי איתה מתי השאיבות וההחזרות שלהם וכך תוכלי לבחור מועד מוקדם ככל האפשר , זה המסלול שבר חווה עובד איתו את יכולה גם לקבל את המידע מהמתאמת של בר חווה יש להם בדרך כלל מועד אחד או שניים של שאיבות בחודש , השאלה למתי יוכלו להכין את גופך , אם אני זוכרת את פונדקאית ופה את צריכה להיות מוכנה ומסונכרנת עם התורמת בדיוק לתאריך ההחזרה ככה שצריך לחכות למחזור ולהתחיל הכנה עם גלולות כדי שהמחוזר יגיע זמן קצוב לפני הטיפול , בכל מקרה בהצלחה יקירתי .

זמנים יקירתי
הנה שוב אנחנו נפגשות
שימו לב שיש הבדל בין המסלולים במידע שמתקבל על התורמת, חשוב לראות אם המידע חשוב להורים או לא
אשמח לענות לשאלות נוספות
אני אצל בר חוה
איילת

תודה יקירתי!
כידוע לך אנחנו מטופלים אצל בר חוה וכנראה שנמשיך אצלו...
מה המידע שניתן במסלול שמבצעים דרכו?
ובכלל מהי הפרוצדורה? האם מתאמים בין המחזורים שלי ושל התורמת
או שמביאים עוברים טריים ומקפיאים כאן עד שאני מוכנה להחזרה?

גם אני נשארתי שם.... בר חוה עובד עם מסלול אסותא ראשל"צ שמביאים עוברים טריים מקייב ע"י חברת מנור.
בעצם מי שאחראי על כל עניין העוברים היא חברת מנור.
יש זמני שאיבה של התורמות ועל פי זה נקבעים ימי ההחזרה, בדר"כ פעם בחודש, חודשיים.
המידע שניתן לבחור לגבי התורמת הוא צבע שיער ועיניים בלבד והחברה לא מתחייבת לתת את זה. את המידע על התורמת מקבלים בדר"כ רגע לפני ההחזרה....
את ההחזרה הראשונה מתאימים אותך לתורמות, כלומר לא על בסיס ביוץ טבעי, במידה ולא נקלטים מחזירים את המוקפאים שנשארים על בסיס ביוץ טבעי.
ובעניין הסטטיסטיקה ששאלת.... אני נקלטתי רק בהחזרה השלישית ובר חוה אמר לי אחרי שני כשלונות שזה בסטטיסטיקה. צריך הרבה אורך רוח גם לחלק הזה.....

תודה יקירתי!

בר חוה דווקא אמר שהוא עדיין רוצה להמשיך החזרות ע"ב טבעי
והסביר שעם שיטת ההקפאה החדשה זה כמעט שווה ערך לעוברים טריים.
העוברים מוקפאים שם או מובאים לארץ טריים ואז מוקפאים באסותא?

בדר"כ מובאים טריים לארץ ומוקפאים כאן, אבל שווה לשאול אותו כי אולי כן מובאים מוקפאים לפעמים?
אני הצלחתי עם המוקפא.... ולא על בסיס טבעי כי הטבעי הלך לאיבוד בדרך....

ההורים יפגשו עם אורלי

בשבוע הבא, בהחלט אבקש מהם לשאול גם לגבי העיניין הזה.
האמת שלא ממש משנה לי על בסיס טבעי או לא, מה שבר חוה יראה לנכון
ומה שיביא כבר את ההריון המיוחל

למעלה