זמן

המונשרי

New member
זמן

זה לא החג המתקרב / עם אורותיו המנצנצים בועות שמפניה פוקקות/ ושלל קוקטיילים נמסכים זה לא השלג שנמס / על עפעפיך בהסח שמלת שיפון נדיבת מחשוף / אמור נא מה יהיה הסוף זמני הולך לו ואוזל / כתפילותיך... אני כצל הרים חולף / נזהרת לא להתעייף חולצת נעל לוחצה / לא תרה עוד אחר עצה תבחר לך איזו חולצה / נצא לדרך.
 

המונשרי

New member
דרך העיניים

היו לה עיניים מהפנטות מבט של פרא אציל למרות הדלות הירוק גבר על האדום שני צבעים מנוגדים על הגלגל אני רואה שוב בעיניה את הדרכים העקלקלות המפותלות שהיא עתידה לעבור המבט הזה - הלופת בחוזקה ולא משחרר.
 

שמים1

New member
עיניך מביטות בי

ראיתי סערת תכלת בעיניך מילים הגולשות אל שעת דימדומים ולרגע היה נדמה לי כי הן מחוללות אל כתלי לבבות פורשות קו רקיע ההולם את אור עיניך. הסתדרו המילים בשורה לוכדות ערפילים החבויים מתוכך נפרשו לראשי כהילה מוארת המפזרת רסיסי אור נוצצים ככוכבים. עיניך מביטות בי עיניי לוכדות ירח מכסיף אורו נשבר אל תוך ליבי לוכד מבטך. ועודך מביט בי. המונשרי אני זוכרת את התמונה שהכתה גלים את מבט הפרא שדיבר יותר מאלף מילים. יפה כתבת , ואני מקווה שעיניה ימשיכו להביע את העוצמה ולא כניעה לחיים .
 

שמים1

New member
במעלה ההר

במעלה ההר ההוא כל אבן בוערת. פסיעות העבר נרמסות ברקיע אפל. רק דמותך התמירה בחדרי ליבי מטיילת זכרון ירח עצב דמעה בודדה.
 

יערית 1

New member
צללים וצלילים ../images/Emo20.gif

מביטה, רואה ושומעת דמויות וצללים מסתתרים, ניגונים וצלילים חבויים. במילים שלא נאמרות ברווח שבין השורות באמת שלא תמיד יוצאת לאור.
 

המונשרי

New member
LA VERITA *

( מאיטלקית -> האמת) כי מהי האמת - מצא עצמו תוהה ומהי הבדותה התפלסף בינו לבינו בואי נטייל בין פסוקי השטן המסתלסלים או אולי בגן הנעלם אפשר כי נשתעשע בגן הנביא של חליל ג'ובראן כי הנך יפה רעייתי עינייך שדייך צווארך הנך יפה ולי נותרו רק 11 דקות של חסד 11 קטנות להיות איתך.
 
למעלה