זמן

זמן

מתוך פניות רבות של הורים במצוקה שאינם מוצאים את הזמן להיכנס לפורום על- מנת לחלוק תחושותיהם עם אחרים במצב דומה לשלהם. אני פונה אליכם בשאלה, כיצד ניתן לחלק את הזמן כך, שיהיה מספיק זמן לעבודה, שהייה איכותית עם הילדים והתכתבות בפורום? אודה לתגובות ענייניות, כך שאוכל להעבירם להורים טריים.

doroniz

New member
../images/Emo24.gif כנ"ל

גם אני עונה מהעבודה (כשאפשר) ומהבית כאשר הם ישנים או לא זקוקים לי.

vered73

New member
קמים מוקדם בבוקר או נשארים יותר

מאוחר וגולשים מהבית. יש מעסיקים שמוכנים שהארוחה תהיה ליד המחשב, ואז זה זמן שאנשים קוראים מייל פרטי (אם הוא לא מנותב לעבודה) וגולשים ברשת (כמובן אם אין FW או פרוקסי שחוסמים). מחצית מהמקצועות אינם קשורים ברשת ולכן הגיוני שרק מי שעובד בסיוע מחשב יוכל לגלוש באמצע היום. זה לא שייך למידת המעורבות בפורום, לדעתי. יש גם חדר צ'אט שפעיל כמעט בכל לילה ושם אפשר לנהל שיחה שהיא לפעמים תורמת הרבה יותר מלהיות פעיל בשרשורים עצמם. עצם הקריאה בפורום יש בו בכדי להועיל להורים. אצלי אישית הכתיבה בפורום בבוקר נובעת מטיב העבודה שלי, שבחלקה (חלק מהימים) מתבצעת מהבית וכך קל לי יותר להגיב "מהר". לעומת זאת בערב, אני פעילה רק מהשעה 11-12 עד 2 בבוקר. כי הזמן עם המשפחה, ספר טוב, כביסה וגם BBC PRIME חשובים לי לא פחות. (ועוד דברים שיש לנו חוץ מהאוטיזם בחיים, כמו פורומים אחרים, חברים, סרטים ועוד. זה הכל ענין של ארגון זמן על פי סדר עדיפויות. מה שחשוב לך אתה תמצא לו זמן.)

למעלה