זמן

שועלית77

New member
זמן

חבר שלי ואני כבר ביחד 8 חודשים, הוא מבוגר ממני ב-8. אוהבים מאוד. אבל בזמן האחרון יש לו באמת המון לחץ בעבודה, התפקיד שלו מעמיס עליו הרבה, הוא התחיל לעשות צעדים לחפש תפקיד אחר שאולי יהיה אפילו מחוץ לחברה שלו, באותו הזמן הוא מתעסק בכל מיני השקעות בחוץ. מה שאומר שבסופו של כל יום אני מקבלת חבר חמוד אבל עייף מאוד. הבעיה היא שנקלעתי למן לופ שכזה. מצד אחד הוא מתנצל כל הזמן על זה שאין לו זמן עכשיו (וזו תקופה לחוצה שיכולה להמשיך ככה עוד חצי שנה) ואומר שהוא משתדל וישתדל כמה שאפשר לתת לי את התשומת שמגיעה לי, ואני גם לא מאשימה אותו, כי אני יודעת שאני כן בסדר העדיפיות שלו, אבל יש תקופות שצריך להשקיע יותר בדברים שהם לא ה"ביחד". מצד שני, אני לא מצליחה למצוא את השילוב הנכון אצלי בשביל להקל עליו או לעזור לו ויש לי תחושה שכל מה שאני עושה סתם גורם לו להרגיש עוד יותר לא נעים. מצד שלישי, יש בי מין תחושה כזאת שאין לו מספיק מקום בשבילי עכשיו בחיים שלו. ובאמת לא בגלל שהוא לא רוצה, אבל אני פתאום קצת מחוץ למעגל, עבודה, השקעות (עם החבר הכי טוב), חיפוש עבודה ואני מרגישה קצת left out. אנחנו כן מדברים על זה, אבל אני אף פעם לא מספיק מבטאת את זה שאני לא מרגישה חלק כי אני יודעת כמה קשה לו עכשיו ולא נראה לי שזה יתרום. אני יודעת שזה נשמע כמו "אוי אוי אוי", אבל אני אשמח לשמוע רעיונות על מצד אחד איך להקל עליו יותר ומצד שני איך לעזור לעצמי להרגיש פחות לא קשורה לכל מה שקורה עכשיו בחיים שלו....

בלאגנית

New member
אין מה לעשות

עם כמה שמבאס אם את אוהבת אותו תישארי איתו תנסו למצוא זמן בסופ"שים להנות יחד

כמה דברים....

הראשון הוא שלדעתי את כן צריכה לשתף אותו במה שעובר עליך ובמה שאת מרגישה, כי זאת מערכת יחסים וכמו שאת תומכת בו הוא אמור לתמוך בך... אבל אל תצפי ממנו לחשוב באורח פלא על מה ואיך יעזור לך - זה יכול להיות יותר מדיי בשבילו בתקופה הזאת... תני לו רעיונות .... והנה רעיונות- שיחות טלפון, לפחות מבחינתי לשיחות טלפון רבות וארוכות שאפשר לעשות תוך כדיי עבודה יש יכולת להחליף מפגשים עד לגבול מסוים- הוא יכול לצלצל יותר , ולשתף אותך ביום שלו , ובאיך הדברים עוברים עליו,זה יתן לך מעורבות... רעיון נוסף, אין לי מושג מה את עושה בחיים שלך ככה שיש סיכוי לא קטן שזה לא יעבוד אבל אם את יכולה והוא יכול אז למה שלא תאכלו צוהריים ביחד? תקבעי איתו למקום בו הוא אוכל ותשבו ביחד- באמצע היום הוא יוכל לשתף אותך במה שעובר עליו, זה יעזור לו כי את תתמכי בו ומצד שני את תדעי מה עובר עליו ותהיי יותר קשורה... עוד דבר איפה הוא עובד עם חבר שלו על ההשקעות? למה שזה לא יהיה אצלו בבית שאת תכיני להם ארוחת ערב ואז תשבו שלושתכם לאכול , הם ידברו את תשמעי , אולי תצטרפי לשיחה ואז תהיי מעורבת בעניין ההשקעות... בסופו של דבר הכל דורש יצירתיות ומחשבה... זה הכל...

למעלה