זמן תיקון במעבדות IBM

sam514

New member
זמן תיקון במעבדות IBM

לפני כשבועיים נתקלתי בתופעה של מסך כחול בIBM שלי בכל פעם שמכניסים כבל רשת. שלחתי את המחשב לתיקון שבוע שעבר ביום שני ועד עכשיו לא סידרו אותו!! כמה זמן בד"כ לוקח לתקן מחשב נייד? זה לא מוגזם שבוע לתיקון מחשב??

ic12345

New member
מה אמרו לך במעבדה?

יכול להיות שהתיקון דורש שימוש ברכיב שאין במלאי ושצריך להזמינו מחו"ל?

geostant

New member
../images/Emo207.gif

לאחרונה יש לי המון מסכים כחול
לא יודע מה קרה...

geostant

New member
אני כל הזמן מתקין דברים ומסיר

אני לא ממש יודע מה נחשב לבעייתי דבר אחד שעשיתי אחרי שהתחילו המסכים הכחולים זה לנתק את כרטיס הקול החיצוני (Creative Extigy)

יאיר B

New member
בחלונות זה יכול להיות בעיה...

כי כשאנחנו מסירים תוכנה, לא תמיד היא מוסרת בצורה מושלמת ואז השאריות שלה יכולות להתנגש עם תוכנות אחרות... זה החיסרון של חלונות, שיש לה את הבעיות שלה עם הרג'יסטרי הידוע לשמצה. לאחר הרבה התקנות והורדות, המערכת מתחילה להיות כבדה ולעבוד לאט. הפתרון הוא כמובן לפרמט אותה. אבל אני זוכר שאתה קנית מחשב חדש, אז כנראה שזו לא הבעיה. ניתוק כרטיס הקול עזר? (אולי משהו התנגש עם הדרייבר שלו?). אני זוכר תוכנית תרגום שהתקנתי פעם שהתנגשה עם הדרייבר של כרטיס המסך שלך. אני הלכתי על הפתרון הקל - פירמוט, בעיקר כי לא היה לי סבלנות לנבור בקרבי מערכת ההפעלה. אגב, לכל מסך כחול יש מספר בתחתיתו. לפי המספר הזה ניתן לחפש בגוגל או באתרי היצרניות של המחשב כמו באתר MS מה אומר אותו מסך כחול וממה הוא נגרם. זה עוזר למקד את הבעיה.

geostant

New member
הבעיה עם המסכים הכחולים...

שהם נעלמים כמעט מיידית מהמסך חדש לי, אם אפשר למצוא את המספר אחרי שהמחשב עשה RESET בנתיים (טפו טפו) לא היו מסכים כחולים אבל זה מאוד מטריד, מעולם (ואני בענייני מחשבים כבר שנים רבים) לא היו לי כל כך הרבה מסכים כחולים בזמן כל כך קצר ועוד עם מחשב של IBM יחסית חדש (חודש ?
)

Interpack

New member
שלום וברוכים הבאים ל-IBM.

כן, הם מנסים להתחרות בשירות של HP. שבוע בתיקון זה לא הרבה. חכה/י חודש ואז תנסה/י שוב ליצור קשר. מנסיון - לשבת להם על הראש ולנדנד, זה עוזר!

sam514

New member
זה לא קשור להתקנת תוכנות

כי ביצעתי איתחול והתקנה מחדש ועדין היו לי את המסכים הכחולים לכן לקחתי אותו למעבדה. דיברתי היום עם הטכנאי לאחר נדנודים רבים(4 טלפונים כל שעתיים) כי אמרו לי שהטכנאי עדין לא הגיע להחלטה!! אני לא מבין למה שבוע צריך לעבור?? אני גם טכנאי ואף פעם לא נתלתי בדבר כזה ששבוע לוקח לאבחן תקלה!. כנארה שיחליפו את הלוח

sam514

New member
בעקבות שיחה עם הטכנאי

בעקבות שיחה נוספת עם הטכנאי התברר לי משהו מוזר. אחרי שהם החליפו לוח עדיין הייתה את הבעייה. עכשיו בודקים אולי זה הזיכרון. אבל גם בבדיקות עומס שעשיתי המחשב לא נפל אז זה מוזר שזה הזיכרון...

sam514

New member
אני מאוכז מהשרות של IBM...

אני מאוד מאוכז מהשרות של IBM במקרה הזה.. לא יתכן שמחשב נייד שזה כלי עבודה לכל דבר. שהשקעתי בו הרבה כסף במיוחד בשביל השרות. אני צריך לחכות כ"כ הרבה זמן בלי אפילו צפי לפתרון התקלה! (דיברתי איתם ואין להם תשובה מתי בערך זה יהי מסודר)!!! זה כלי עבודה שלי ואין להם פיתרון!

למעלה