זמן שיעור

climex

New member
זמן שיעור

היי אני משלם 85 על שיעור... אתם בטח גם משו באזור..כמה זמן המורה שלכם עושה לכם אותו?..קורה שהוא עושה יותר מהזמן הרגיל?..כמה פעמים זה קרה?

היה פה דיון ענק בנושא ...

תעשה חיפוש או תסתכל כמה עמודים אחורה . כל אחד שילם סכום שונה , גם למדנו שהמחירים שונים בכל מקום בארץ . בב"ש אצלי זה 65 , בת"א זה בסיבות 80 ובצפון 70 , זה נע ... תנסה לחפש את הדיון , היה בו הכלל

סנטה

New member
40 דקות ... קרה פעם אחת

שיצאתי איתו לכביש הערבה ואז הוא הוסיף לי איזה 20 דקות לשיעור זה היה ממש חד םעמי

mc bige

New member
כשלמדתי ../images/Emo13.gif איזה כיף להגיד את זה

בלשון עבר!!!!!!!!!!!!!!! היה לוקח לי 85 על שיעור של כאילו 45 דקות, אבל לא הייתה פעם אחת אפילו שהוא עשה לי בדיוק 45 דקות, תמיד הוא היה מוסיף לי אם זה 5 דקות, ואם זה שלוש פעמים שהוא הוסיף לי איזה 20 דקות ככה

קלקר1

New member
השיעורים שלי היו שעה ו65 שקל P: ..

משום מה לא נראה לי שהייתי צריך תוספות זמן חוץ מכמה פעמים שהמורה איחר קצת...

FreakStyler

New member
מה????? שעהההההההההה????

ו רק 65 שקל????????. מה זה איפה אתה לומד?!??!?!

drusilla sh

New member
65 שקל לשעה??

זה כלום! המורה שלי לוקח לי 110 שקל לשעה, וזה בכלל אמור להיות 130 ש"ח, לי הוא פשוט עשה הנחה.... בד"כ הוא עושה לי בדיוק שעה אבל לפעמים כשהוא בא לקחת אותי מהבית או כשאני נוהגת מחיפה הביתה הוא מוסיף ככה חצי שעה. למשל ביום שישי האחרון נסעתי מ-11 עם מורה נהיגה אחר (כאילו טסט פנימי, הבנתי שבעיקרון משלמים על זה בנפרד אבל אני שילמתי כמו על שיעור רגיל), מ-11:30 עם המורה שלי בחיפה ואז הוא הוסיף לי עוד חצי שעה כשנהגתי עד הבית.

FreakStyler

New member
גם אצלי זה 85 שקל והוא עושה לי

בדיוק 40 דקות.. לפעמים ממש לעיתים רחוקות הוא חורג קצת, פעם אפילו היה לי רבע שעה בונוס, אבל הם גם מאחרים לפעמים באיזה חמש דקות..

קלקר1

New member
המורה שלי עשה מבצע קיץ נראה לי...

בגלל זה המחיר וכמות הזמן הזו...
הוא טען שזה למען התלמידים , שיהיה להם יותר זמן לתרגל את הנהיגה וכך גם להפוך לנהגים יותר טובים... אני חייב לציין שאני מסכים איתו, למרות שראיתי הרבה אנשים שמזלזלים בו ודופקים הברזות בקצב בלי להודיע אחרי שיעורים שלי... אנשים לארג'ים כמוהו קשה למצוא, וגם מורים כמוהו... הרבה מאוד בזכותו עברתי טסט ראשון. דרך אגב עכשיו הוא שינה למחיר מעט יותר גבוה נראה לי, אני לא יודע ממש לגבי הזמן..

FreakStyler

New member
איזה מורה לארג' היה לך חבל על הזמן

וחבל שתלמידים מזלזלים בו בגלל זה.. ממש חרא של אנשים.. חפיף, העיקר שעברת טסט, איזה כייף לך.. פשוט לקנא.. אני מחקתי כבר שבוע מטבלת היאוש שלי עד לטסט השני.. זתומרת יש לי עוד שלושה שבועות לחכות.. פאקינג.....

למעלה