זמן צחוק...

tairon

New member
זמן צחוק...

היום יש סודה סטרים האורחים מגיעים אתה מבקש להכין להם סודה קרה והרעש שמגיע מאזור המטבח ונשמע ברחבי הבית הוא כמו איזה מישהו שסובל ממועקת גזים רצינית פעם לפני שנים לא היה הסודה סטרים כי אם הסיפולוקוס אני חושב שהייתי בן 4 ארוחת ערב משפחתית והסיפולוקוס עומד במרכז השולחן אני זוכר את הצבע שלו אפילו כסוף והידית אדומה כדי למלות אותו היו מין בלונים בצבע בורדו שהיו קונים במכולת אז היו מלא מכולות קטנטנות כאלו היום יש את המשבירים היפרים וכאלו מפלצתיים אז באותה ארוחה היתה סבתא הגדולה שלי והיא ביקשה למזוג לעצמה כוס סודה וקצת התבלבלה וכיוונה את הסיפולוקוס הפוך ולחצה ומי שקיבל שפריץ אדיר ישר לפנים ולבגדים היה סבא שלי והיא...?? היא לא עזבה את הידית ולו לשניה לא עזבה את הידית עד שלא לקחו לה את זה ולבסוף פלטה בקריזה ``חרא של סיפו לא יוצא כלום...`` אז הרימה מבט אל הבן שלה (זה סבא שלי) ואמרה לו ``כמה פעמים אמרתי לך ששותים מצמידים השפתים לכוס תראה אייך נרטבת`` אז היום שנת 2001 היוםבכל המפלצות אפשר לקנות סודה מין המוכן והלכה החוויה להכין סודה לבד מה שבטוח אין אין כמו סודה להכין לבד בבית היא הכי שווה

חחחחחחחחחחחחח איזה קטע...וגם

כל הקטע עם הבלונים האלו,לפחות אצלנו,שתמיד היה מין מתח כזה באוויר,כי היתה שמועה שהם עלולים להתפוצץ.אז תמיד במטבח כאשר עשו סודה,היו מגרשים אותנו הילדים למקום אחר. תמיד ראיתי במי שעושה סודה,כמין חבלן מישטרתי. קטעים קטעים.

בשקט בשקט..

ששש...הנה אנחנו לבד בבית! ו...לעבודהההההההההה:) סוף סוף אמא אבא..הלכו.. אפשר לחגוג... הלילה! כן הלילה.. אני הולך להכין סודה לבד!!! אחחח אני עדיין זוכר את ההרגשה.. המתוקה,הקרמי.. בלילה אחד מילד..לגבר שבגברים. אכן,רק זיכרונות יפים נשארו מהסודה של פעם:)

dafna l

New member
רןצה אחד למזכרת?

יש לי שניים מוכנה לתת לך אחד לפני הסיפולוקס היו בקבוקי סודה עם שפריצר בקבוקי זכוכית והינו מחליפים(ממחזרים) חחחחחחחחחח תארו לכם מלחמות סודה כמה צחקנו ואחכ נקיונות לפני שההורים חוזרים

למעלה