זמן פנוי ...

Connor MacLeod

New member
זמן פנוי ... ../images/Emo32.gif

היי כולם ... טוב, זהו, מנפלאות ההייטק ... אז נראה שבזמן הקרוב אני די פנוי בבקרים ... חשבתי אולי, אם ישנם עוד "פנויי בקרים" ... אולי משהו ירצה להתאמן מדי פעם. יכול להיות שתהיה לי נגישות לאולם עם מזרונים (האולם בו היה מפגש מס' 7, למי שזוכר). אז אני פנוי במסרים, או פה ... מדי פעם
אה, כן, (ניצול של דפי הפורום) ... לכל שאר המהנדסים פה ... אם מישהו שומע משהו, צרו קשר ... אימונים זה יופי, אבל כסף גם חשוב
...

../images/Emo24.gif מאחל שלא יהיה לך הרבה זמן

פנוי... אבל אם כבר להסתייע בחברי הפורום, מה אתה יודע לעשות? (בהנדסה, לא באמנויות לחימה
)

Connor MacLeod

New member
לדוד, והאחרים שכבר פנו במסרים ...

קודם כל, תודה על הבאת הסימפטיה ...
... קצת לפרטים אישיים ... בשלושת השנים האחרונות עבדתי כמהנדס מערכת ממחלקת הפיתוח. מה זה מהנדס מערכת? טוב, אז זה לא קשור לא לTKD, לא ל-JKD, וגם לא לגמרי לאייקידו ... לפחות לא במיישרין. מהנדס מערכת אחראי להובלת פרוייקטים משלב הרעיון (שבד"כ אנשי המכירות מעלים), דרך תכנון המעגל החשמלי, חלוקת הדרישות ממחלקת תוכנה (וחומרה, אם יש צורך), הוצאה לייצור, בדיקות המוצר אחרי הייצור, והעברה לאנשי ה-QA לאישורים סופיים. כמובן שהיו עוד דברים (עבודה עם רכיבי FPGA גדולים, מעגלי RF, אנלוגיים, ספרתיים ועוד) ... אבל זה בעיקר. בכל מקרה, אם מישהו שומע משהו, ורוצה קורות חיים ... אני מחלק חופשי
שוב, תודה לכולם ...

mickeym

New member
../images/Emo24.gif

זכור אילן, שהשעה החשוכה ביותר היא תמיד לפני עלות השחר. אני בטוח ומחזיק אצבעות שבקרוב מאד כבר לא תוכל להתאמן בבקרים. מיקי

ik5

New member
ההבדל בין היי-טק להרבה מקצועות

אחרים זה, שאם אתה לא אוהב את מה שאתה עושה, אתה פשוט לא תצליח לעשות את זה וגם אם אתה מצליח לעשות את זה לא תצליח לאורך זמן אתה פשוט יום אחד תקום ותברח מזה ולא תהיה מוכן לשמוע על זה יותר. עכשיו ללא קשר, המסירות של העבודה זה דבר חשוב, יש גם נאמנות ואתה עושה את זה כי אתה אוהב את זה... אין דבר שאין לו מחיר.. השאלה היא האם אתה מוכן לשלם את המחיר בשביל הדברים האלו. כי תאמין לי שאנשי ההיטק פחות מסתכלים בבנק ויותר על המסך של מה שהם יוצרים
האם אתה יכול להגיד לי שיש עוד מקצועות כאלו ?

haleth

New member
קונור - מזל טוב להתחלה חדשה!

נזכרת למה עזבתי את ההיי-טק בשמחה גדולה, נורא גדולה!

למעלה