זמן סוללה במחשב lenovo TY2BEIV

cool456

New member
זמן סוללה במחשב lenovo TY2BEIV

כמה זמן צריכה להחזיק הסוללה בשימוש לא כבד כמו גלישה באינטרנט או אופיס? תודה, ארז.

kobi 23

New member
גלישה זה דןןקא מכביד על הסוללה

מאוד מכביד אפילו. בגדול זה תלוי כמובן גם במס' תאי הסוללה ובמערכת ההפעלה , ויזטה זוללת סוללה ידועה

Jan22

New member
תלוי במערת הפעלה XP/VISTA

ראשית כל . XP מנצלת את הסוללה פחות וכך היא מחזיקה יותר לעומת VISTA. מעבר לזה יש את השיקולים של העבודה שלך : קריאה מדיסק ,הפעלת WIRELESS ,הפעלת תוכנות חישוב , צפייה בסרטים ... כל אלה גורמים לחיסול מואץ של הסוללה . סוללה ממוצעת בניידים כיום (כלומר שמקבלים בקניה) היא 6CELL ומחזיקה תחת XP (עבור תוכנות אנטרנט/מוסיקה/ אופיס) כ3 שעות +-.

cool456

New member
אז הויסטה זוללת...

מחזיק לי בערך שעתיים וחצי בגלישה באינטרנט. איזו סוללה יותר חזקה מתאימה למחשב הזה, ובכמה היא תשפר את הזמן? תודה, ארז.

kobi 23

New member
המון זמן

כמה תאים הסוללה שלך ? אצלי יש 6 תאים ושהויסטה הזו הייתה מותקנת היא הייתה מחזיקה בלחץ שעתיים

bar666xp

New member
זה זמן סוללה סביר מעוד...

נסה לבדוק עידקונים למערכת הפעלה.. כמו כן מומלץ לבטל את האינדקסים וכדומה כדי לצמצם שימוש בHDD ע"י המערכת לדוגמה.. בקר באתר של BV ושפץ את המערכת {יש הרבה הליכים מיותרים שהסרתם עשויה לשפר את זמן הסוללה בין היתר}.

bar666xp

New member
גלישה אלחוטית או קווית?

לאלחוטית זה זמן סוללה מצוין.

kobi 23

New member
אני מניח שהוא התכוון לאלח'

אם הוא התכוון לקווית בטוח יהיה בהישג יד גם קו חשמל לא ?

bar666xp

New member
../images/Emo163.gif לכל אחד מותר יציאה מפגרת פעם ב...

תוריד לי אחת מהחשון חחח

cool456

New member
תודה לכולם, אני אנסה את התוכנה הזאת

אולי אני יצליח להוסיף עוד קצת זמן סוללה איתה. מישהו יודע איזו סוללה יותר חזקה תתאים למחשב הזה? תודה, ארז.

cool456

New member
עוד שאלה...

שמתי לב שב- 10 דקות הראשונות אחרי שהווינדוס עלה יש פעילות גבוהה של הדיסק הקשיח. איך אני יכול לבדוק איזה יישום גורם לזה? תודה, ארז.

למעלה