זמן נפילה

nick fury

New member
זמן נפילה

עשר שנים שאני נסחב בראש עם תאונת העבודה הזו. שגרמה לי לפריצת דיסק ולעבור ניתוח שקיבעו לי את הגב. ועל הדרך גם מצאו שם גידול. עשר שנים שאני חושב על עצמי כעשוי מזכוכית, שכל מה שאני רוצה לעשות בחיים אסור לי. וכאילו שלפני כן לא היו לי צרות ומצוקות נפשיות של בדידות וחוסר חברה. כי אני טיפוס מופנם, שקט, חרד לפרטיותי, עוף מוזר, שמרבה להשתמש בכינויים שונים ולא בכינוי אחד ששלם עם עצמו. ובשנים האחרונות התחילו גם בעיות בריאותיות אחרות שכנראה התפתחו מהבעיה המרכזית, ושרק העמיקו את החרא אצלי בפנים, את ההרגשות. והמשכתי כמו על אוטומט. לא יודע למה. רואה מהצד איך אחרים משחקים ולא בא לי להמשיך במשחק.

בשבוע האחרון החלטתי לעשות קצת שינוי וכאילו "לנקות" את הגוף מרעלים. שיניתי תזונה. יודע שהתעמלות זה משהו שקשה לי לעשות. אבל אז כאילו שהגב הבין שמשהו קורה והוא יותר מכאיב לי מאי פעם. גורם לכאב להגרר לרגליים. קשה לי לזוז, למרות החיוכים כלפי חוץ. לא מתחשק לקום לעבודה, לשחק אותה כמו תמיד. רוצה לקחת כדורי שינה ולגמור עם הכאבים.

קח חיבוק גדול

אינני מכיר אותך, אבל מהדברים שכתבת נראה לי שישנו פתרון לכאבים ולחלק מהחולשות.
ישנה מרפאת כאב שאולי יכולה לעזור לך
אתה בהחלט יכול ללכת לאורתופד שימליץ לך על התעמלות שמתאימה לגוף שלך, בטח קצת הליכה, אולי שחייה.
התעמלות מוסיפה המון, היא גם מלמדת אותנו לאהוב את הגוף שלנו, בחיי.

Lady Stark

New member
היי

חשוב שתתחיל לטפל בעצמך כי התחושות האלה לא צריכות להמשיך, ותתפלא כמה טיפול "עשרת אלפים" יכול לשנות. ממליצה לך להתחיל טיפול מכמה אפיקים. תמיכה פסיכולוגית יכולה לשפר את מצבך בצורה מדהימה. ממליצה לך גם לפנות לרופא או מדריך כושר שיסבירו לך בדיוק איזו התעמלות טובה למצבך הפיזי ויהיו איתך במעקב.
יש בחברה שלנו היום המון דרכים לטפל, אל תתיאש. תן לעצמך להיות במעקב של מומחים.

dubizemer

New member
ניקוי רעלים

שלום NICK FURY
עברתי בעצמי ניקוי רעלים ואני ממליצה על כך בחום.
אם תרצה אתה יכול לפנות אליי במסר ואתן לך שם של מטפלת מדהימה.

למעלה