זמן לצחוק!!!

אבזץ

New member
זמן לצחוק!!!

בכל אני משתף אתכם, בכל חיי, סתם, בפן היותר משובח שלהם... בכל מקרה הפעם לא נלאה אתכם בפתפותי ביצים יתר על המידה. ובכן קנו לי ספר, זה גם הזמן לומר תודה לשושוניקו, הספר למבוגרים בלבד, קצת מוזר, אך, מסתבר שאני בגיר, על אף ולמרות ש...,הספר בעריכת סיתוונית שוורץ, למה לא לומר זאת? אם זה עוזר לחמורו של משיח... קרדית אחרון, שלא אשכח, בהוצאת קילר, פחד מוות אמאלה. כתוב בספר : ספר זה מכיל בדיחות שעלולות להעלות את מעמדך בחברה! לא ניתן לדעת אולי יעלו לי במעמדי בחברה. ימים יגידו, בתקווה שלא יפסיקו לדבר עד אז. יש לכם עדיין כוח לצחוק? כן, אני יודע אני תרח-טרחן. שאלה לחימום... מהו הדבר שאורכו 15 ס"מ, צבעו חום-אדמדם, והוא גורם הנאה רבה לנשים. תשובה לקירור... שטר של 200 ש"ח. קונדום לבית-המרקחת נכנסה נערה צעירה במיוחד ובקשה לרכוש קונדום. מתבונן בה הרוקח בפליאה ושואל : "את בטוחה ? ילדה בגילך עם חלב על השפתיים קונה קונדום" עונה הנערה בבוז : "זה לא חלב!" שאלה : למה מרוקאי דוחף טמפון לאוזניים ? תשובה : מחשש שהדם יעלה לו לראש. אפשר על בלונדניות ? מקווה שאין כאן בלונד´, אם ישנן נא לשלוח לי מסר אישי... שאלה בלונדינית : למה לבלונדיניות יש תא מוח אחד יותר מאשר לסוס ? תשובה : כדי שלא תחרבן על המסלול במהלך תצוגת האופנה. מצטער, את שאר ה-"בדיחות" קשה לי אפי´ לחשוב... אגב, יה חמור, מתי אתה מביא את גאולה ? אני רק מקווה שהיא כוסית.

למעלה