זמן לטיול במזרח

סֵג

New member
זמן לטיול במזרח

הבנתי שישנם חודשים בהם טוב לטוס לתאילנד, חודשים שטוב להודו וכו'.. מה הם? אני רוצה לטוס למזרח עוד חודשיים-שלוש... יש לי משהו כמו 15 אלף שקל, שאני אחזור כנראה רק כשאשרוף אותם ליסוד.. ואני לא לא יודע אם ספטמבר זה זמן טוב לצאת לטיול או שכדאי לחכות. חוצמזה, זה נשמע לי כ"כ משונה לקחת שותף לטיול מלוח מודעות ב'המטייל' בסנטר, איך זה נהפך לסטנדרט..? והאם זו באמת שיטה טובה למצוא שותף לתחילת הטיול? היי, תודה.. אני ממש חסר אונים בעיניין. נ.ב. אני רוצה לעשות כמה ציורי קיר בערים הגדולות.. אתם חושבים שאם אני אציע ציור קיר בחינם אנשים יסכימו?

muga

New member
ספטמבר זו עונה

טובה לכמעט כל מקום במזרח. סוף עונת המונסונים, מזג אוויר נוח (יחסית) בהודו אפשר לטייל כל השנה - זו מדינה גדולה, ותמיד יש מקומות שמתאימים מבחינת מזג האוויר. תאילנד - בגדול, העונות המומלצות הן אוקטובר-מרץ לערך - העונה היבשה.. אבל, בהחלט ניתן לטייל גם בעונות אחרות. המונסונים לא גורעים מההנאה בטיול. בקשר לשותפים - כן, שיטה מצוינת. לא הבנתי את הבעיה..

סֵג

New member
תודה..

אני עדיין חושב שזה מוזר לצאת לטיול עם מישהו שאתה לא מכיר, אבל לא אומר שזו בעיה..

jeshu

New member
15 אלף יכולים להספיק לחצי שנה בשקט לפחות אם לא תשתמש בהם במשורה. תמיד יש מקום נוח מבחינת מזג אוויר - אבל מה שאתה צריך לשים לב אליו זה משטר המונסונים מדרום להימאליה ובהם עד קו רוחב מסויים ומצפון לקו זה למשטר - חורף קיץ בדומה לאצלנו. סע לבד - תפגוש אנשים או שתטייל לבד.זה טוב שני האופנים.

סֵג

New member
יש איזה דרכים חוקיות לעשות קצת

כסף שם?.. תודה על התשובות עד כו בנאדם. אה, אולי אשבור את החזיר, אקח יותר כסף ואשאר שם שנה.

jeshu

New member
לדעתי זה יכול להספיק ליותר מחצי שנה (לא כולל טיסות) השאלה היא באיזה תנאים אתה אוהב לטייל. אני בבנגקוק ישנתי רק בDORM שעלה לי דולר וחצי ללילה.אנשים אחרים הוציאו גם 20$. השאלה היא מה חשוב לך ואיפה אתה נהנה. דרכים לעשות כסף.וואלה לא מכיר.ואתה תתתקל בעוד אלף תחמנים שינסו להוציא ממך במרמה את מה שיש לך עם כל מיני סיפורים על התעשרות מהירה. בייחוד בבנגקוק,אגרה וג'איפור.ראה הוזהרת. בכל אופן,אני נגד לעבור על חוקי המדינה ולעבוד באופן לא חוקי.תחסוך עוד קצת ביקראל ואז תסע.1000 דולר שתרוויח בחודש עבודה מלא בישראל הם כמו 4 של טיול בהודו.תךעשה את החשבון לבד.

למעלה