זמן לוהט Legendary Hot Time Event מחר

btekx

New member
זמן לוהט Legendary Hot Time Event מחר

http://maplestory.nexon.net/News/Events.aspx?boardNo=201&contentNo=00DMM&pageIndex=1 Legendary Hot Time Event Saturday, December 10 2:30 PM Pacific איזה שעה זה בישראל? אם לא מכיר את זה, אם מחר מתחבר בשעות אלו 2:30 ל2:31 (שעה של מייפל אמריקה) מקבלים פרס שבו ישנם פרס מתאפס SP חינם, ואחד שיקוי שמעלה תכונות (צארם למשל...) ופרס נוספות (מזל) אפילו אולי נקבל מדילה "hero of legand" (רעיון דומה למדליה "אני בר מזל") שמעלה הכול 10 סטטים ו10 ATT וM.ATT ועוד 200 HP וMP ו10 SPEED... אשמח לדעת יותר פרטים...

miss_t

New member
השעה אצלנו תהיה חצות וחצי בין שבת לראשון

להיות מחוברים בין 00:30 בין יום שבת וראשון קישור בין חצות ל-2 יהיה גם דאבל אקספי ודאבל דרופ תבדקו ש: אתם מחוברים בדמות מעל רמה 13 יש מקום בתיק תהיו מחוברים למשך כל הדקה ! לא לצאת לפני כן. ממליצים להיות במפה עיקרית של עיר ולא במפה נסתרת (Hidden map- כזו שיש לה זמן) לוודא שהדמות בחיים לוודא שיש מקום בתיק כדי שיהיה אפשר לפתוח את הקופסא שמקבלים ממליצים לא להיות אקטייבים בזמן הזה לא להחליף ערוצים לא לדבר עם NPC שנותנים קווסטים לא להכנס לקאש שופ או טרייד סיסטם לא לדבר עם NPC או גצפון לא לדבר עם השומר חפצים לא לארגן רשימה לחתונה (סיוון שימי לב!!) לא להכנס למיני-דנגן לא להיות בסירה או במעברים בין מקומות יש להם עוד רשימה ארוכה של המלצות: בקיצור- הם מציעים לשבת בשקט

צ ל י ל 8

New member
תגידו, גם לכם לוקח בזמן האחרון המון המון זמן

להתחבר למייפל? ממש כמה דקות. ואז יש לי כל מיני לאגים שונים עד שזה מתאפס...

orbs2

New member
מוזר...

חשבתי זה רק אצלי O.ם את מתכוונת המסך השחור שלפני שמתחברים? אם כן לפעמים לוקח לי יותר מ5 דקות! :-|

צ ל י ל 8

New member
כן, בדיוק. לוקח המון זמן

ויש לאגים כשנכנסים למפות חדשות. מה זה מוזר...

Don Nirtin

New member
יש לי את זה כבר שנה

ואחרי שנכנסים סוף סוף יש את הקטע של TROUBLE LOGIN. TRY FROM WEBSITE (אלא מה, מאיפה לדעתכם אני נכנס? מהגדר האחורית?!?!?!)

Don Nirtin

New member
כשזה קורה 8 פעמים ברצף

ועם לאג ענקי ומטורף בין לבין...... זה מעצבן.

לול אני מקבלת ספויילרים לפעמים כשאני נכנסת

למשחק במקום רקע של קאנוניר לכמה שניות רקע של מרסדס

למעלה