זמן טוב להצגה טובה!

sporTV

New member
ואוו, זה העצים את האירוע עוד יותר!

זו הצגת ה-ב-כ-ו-ר-ה חברים!! רוצו ומהרו לצפות בנס המתרחש

sporTV

New member
חברים - כרטיס חינם לחולים מעל גיל 18

מהרו להירשם באיגוד! ותהנו! ולא לשכוח - להביא משפחה/חברים ולהרים את המורל!

sporTV

New member
זמן טוב להצגה טובה!

מה יותר מוצלח מערב מהנה שהוא גם תרומה? רבותיי, אירוע גאלה (מה זו המילה הזו?!?!?) למעננו! הצגה שכל הכנסותיה תרומה
מקווה שתוכלו להגיע ולהינות. תודה ענקית לכל המארגנים והאחראים למיזם המגניב!

איך היה בהצגה?

וכמה כסף יצא לנו מזה..? אני הייתי בהצגה של ביתר-ים בטדי היה לא פחות מרשים ומהנה.

sporTV

New member
אתמול הייתה תוכנית על חברים שלך

בתוכנית "שתולים" הראו את אוהדי בית"ר העבריינים ! מי שמסתובב איתך צריך להיזהר
גם מי שמסתובבת !!!

ראשגדול

New member
תוכנית מיותרת לחלוטין

לא גילו שומדבר מיוחד שאוהדים אחרים של קבוצות אחרות לא עושות סתם עבריינים שמשחקים באולטראס .. אצלנו תפסו 2 כאלה לבד ופירקו להם את האמא ... הם גברים רק שהם 30 על אחד .

היתה שם עריכה מגמתית ושיקרית

לידע כללי כבר מהרגע הראשון ידעו שהוא בלש\ תחקירן\ שתול בגלל זה ניסו כל הזמן לעשות לידו פעולות שלו מפלילות אנשים. אפילו לקחו אותו לשדרות כ L.F חילקו שם חבילות לתושבים, ברור שבחרו לא להכניס את זה לכתבה וגם לא את החלוקה של החבילות לחיילים במלחמה האחרונה. למה..? אה זה פשוט באו לעשות כתבה על האירגון " פשע " הגדול הזה...בסוף יצאו עם חומרים של כיתה א' חבל שלא עשו איזה גילוי נאות וסיפרו שהבן זוג של הפדרבוש הזאת הוא גיא מרוז שהוא אוהד הפועל שרוף. בקיצור זה רק מראה שלא כל מה שכתוב בעיתון או מראים ב T.V זה נכון...תקשורת עוינת בקיצור. זאת בכלל תוכנית תחקירים נמוכה שמנסה בפטתיות להיות " עובדה " ולא ממש הולך לה. יאללה ביתר...

ראשגדול

New member
מה גיא מרוז קשור פה ..

והראו שהשתול הוא אוהד הפועל ת"א.. בכל מקרה . התוכנית הכי מיותרת של "שתולים "

בוא נגיד שאני מכיר את הנפשות הפועלות..

ויש לי 2 קפוצונים אחד שחור אחד צהוב' ואפילו חולצה קצרה וכובע גרב...

guta

New member
משתתף בצערך, חבר!

הרי אין נורא יותר מאשר להיות אוהד של בית"ר......פשוט צער גידול חיות......מקומם של הבבונים הוא בגן חיות...... אני מקווה שאתה מודע למחקר שמראה האי.קיו של אוהדי בית"ר הוא מהנמוכים ביותר אצל אוהדי קבוצות כדורגל. אז בעיקרון ברגע שאתה נהייה אוהד בית"ר האי.קיו שלך אוטומטית יורד ב-20 נקודות................. ד"ש מהקופים הירוקים!!!!

משעשע שקוף ירוק מסביר על אי.קיו

מי עשה את המחקר וסילי? או אולי הטמבל עם החולצה האפורה...? חחחח

ראשגדול

New member
לירן חולצה אפורה .. ככה קוראים לו

והקופים הירוקים ואוהדי בית"ר הם בערך אותו סוג פיגור

guta

New member
כל הכבוד על הפרסום גרנר!!

ההצגה בתיאטרון הקמארי שכל הכנסותיה לאיגוד....אנשים תבואו בהמוניכם, ותביאו את קרוביכם!!!!!

chakiv

New member
בקשר להצגה..../images/Emo4.gif../images/Emo201.gif

אז הייתי, ופגשתי שם הרבה, שפגשו אותי ואת בן זוגי - אבל ההצגה - היתה פשוט כבדהההההההההההה
! (בלשון המעטה...) כך שמי שלא הגיע - פספס מפגש חברתי (אבל לא הצגה, לפי דעתי) מה דעתכם? ורדית

sporTV

New member
נראה לי שהמפגש החברתי

היה שווה את היציאה מהבית!
ולראות אותך כאן זה עוד יותר שווה!

sporTV

New member
ההגנה הכי טובה היא התקפה

ענית לי בשאלה
לא הגעתי בגלל קוצר זמן ויתר עייפות- מה שנקרא סטודנט מן המניין.

למעלה