זמן זמן זמן ?????????????.........

nypx

New member
זמן זמן זמן ?????????????.........

משהו ששמעתי באוטובוס היום: היום נסעתי באוטובוס וישבו מאחורי אימא ובן פתאום הילד אומר לאימא:"אימא את זוכרת שפעם מזמן גרנו כאן" האימא:נכון ילד:לפני המון המון זמן אימא:אתה זוכר באיזה גיל היית שהיינו גרים כאן? ילד:בכיתה א אימא:ובאיזה כיתה אתה עכשיו? ילד:בכיתה ב אימא:אז עברה רק שנה ,זה לא הרבה זמן. ישבתי והקשבתי ורציתי להסתובב ולומר לה "הילד של בן שמונה ,שנה בשבילו זה שמינית מהחיים שלו, אבל את בת 30 בערך ושנה זה 1 חלקי 30 מחייך אז באמת שנה זה לא הרבה בשבילך" (ושוב הכל יחסי) נראה לכם שאמרתי משהו?אז תתפלאו ממש לא כי לכל גיל יש את השנה שלו ולכל מצב יש את הזמן שלו שקשה לנו אז הזמן הוא כאילו נצח שכייף לנו הזמן פשוט טס מישהו יכול להגיד לי כמה שווה דקה או שניה ?

יפה ../images/Emo45.gif אהבתי מאוד מאוד.......

ובכלל לילדים קטנים קשה לאמוד זמן... שמרתי לי מאמר של אריאל גלילי שכתב על מושג הזמן: "מהו זמן / אריאל גלילי אנשים בימינו תופסים את הזמן כמשהו עיקרי בחיים שלהם, משהו שצריך להתחרות בו, אומרים לי, עכשיו אתה בן 25, זה שליש מהחיים... אני אישית לא מאמין בזמן, זמן זה אך ורק תפיסה שלנו במוח. אין דבר כזה. הבעיה היא שאנשים רואים את עצמם כמשהו שונה, פעם הייתי ילד, הייתי תינוק, הייתי ככה, והייתי ככה הייתי מאוהב והייתי שם והייתי כאן... הם לא רואים את עצמם כאותה ישות שפשוט באה לעולם בנקודה מסויימת ומאז היא חיה. אבל זה מה שאנחנו, האדם שהייתי לפני 10 שנים, זה אני. זה לא מישהו אחר בי. הילד הזה שהיה, זה אני, ואני עדיין אותו ילד רק יותר מסותת. קשה להסביר את זה... אז מה אם הכוכב שלנו מסתובב סביב השמש, אז מה אם קבעו שרירותית שסיבוב אחד הוא שנה, אז מה אם עברו כך וכך שנים מאז שנולדתי, זה לא משנה! הגיל לא חשוב. וצריך להפסיק לחשוב במושגים של מה שהייתי ומה שיהיה, צריך לחשוב על ההווה בלבד, תנסו לדמיין את כל החיים שלכם מרוכזים בהווה הנוכחי, שכל הדברים שעברתם הם עדיין אתם, כאילו הם קרו הרגע, כאילו המושג שנה הופך לשניה. תזכרו בכל התהליך שעברתם, ולא בחוויות הספציפיות. תזכרו בעצמכם, במה שאתם, בישות הזאת שחיה על האדמה ועברה כמה פעמים את השמש... העובדה היא שתאים חיים לנצח, די אן איי אף פעם לא מתפרק. מה שמפרק אותו זה רדיקלים חופשיים שהם תוצר לוואי של חמצן מהנשימה. כשאנחנו נושמים, החמצן נשרף, ובגוף שלנו מתפזר כאילו העשן של השריפה הזאת, והיא הורסת את התאים, וזו הסיבה המרכזית להזדקנות. מה שאומר שמי שעושה יותר התעמלות ושורף יותר חמצן, בעצם מזדקן יותר מהר. .. אבל זה לא תירוץ לעצלנות :) בנוסף הגוף שלנו משחרר בזמן מסויים חומר שגורם לנו להפסיק לחדש תאים וזו הסיבה השניה שאנחנו מזדקנים ומתים. בתכלס, אנחנו בני אלמוות. הזמן אין לו משמעות, מה שחשוב זו הדרך, הזמן הוא רק משהו שהמצאנו כדי שיהיה לנו יותר קל לסדר את החיים, תנו לו את המקום שלו, אבל תנסו לראות את המציאות גם בלעדיו."

emmy5

New member
NIPXמזמן לא ראיתי אותך ,אולי ...

היתי רוצה שלא יטוס כל כך מהר ..אבל הזמן באמת טס.. כאילו אתמול ...אני היתי כיתה א....רציתי להיות גדולה ..עכשיו אני רוצה לפחות להשאר במקום לפחת ...גם דקה יכולה להיות נצח ...הכל יחסי באמת אהבתי ..רק אני ראיתי את האמת ...לא כל כך אהבתי .

offe

New member
אחה"צ טובים ../images/Emo13.gif

כששוחחתי עם בימבו - בקשה למסור לכל אלה שדאגו על כי לא נכנסה לפורום - זה פשוט שהמחשב - איך אתם קוראים לו - מכשף - חלה בשפעת והוא כל כך מרגיש לא טוב שפשוט לא נענה לה. המשך ערב נעים - שבו אני הולכת עם נכדותיי לסרט יומני הנסיכה 2 - היינו גם בראשון. בזמן האחרון אני רואה את כל סרטי הילדים. נו, איך אומרים, בגילנו פשוט חוזרים לילדות.
ערב שישי נעים offe

izuizu

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif../images/Emo20.gifערב טוב פורום

מאחר וכל היום הייתי עסוק ורק ברגע זה התפניתי אז הנה אני כאן ערב טוב לכולם

eruka6

New member
מאוהב| פזי ערב טוב../images/Emo108.gif

ראשית שתדע שבקרתי בקומונה שלך השבע ונהנית מאוד. שנית בקשר למפגש, אינני יודעת אם יתאפשר לי לבוא, אני לא אהיה בסביבה לכמה ימים, בלי נדר אשתדל הבעיה שאינני יודעת איפה ומתי. במידה ולא אוכל להגיע אני מאחלת לחתן המפגש - פזי מזל טוב בבריאות טובה ןתמשיך במעשיך, אתה מביא שמחה בלב המאזינים למוסיקה היפה ןמעלה חיוך על השפתיים. אין יותר טוב מזה לשתות קפה הבקר כשזה מתאפשר ע"י המחשב ולהאזין למוזיקה. לגודי כלת המפגש
שה
תזרח כל יום מחדש בעשיה ובכל מעשיך

למעלה