זמן זמן זמן

קדן

New member
זמן זמן זמן../images/Emo2.gif

|מרוב התעסקות בעבודות היצירה להורים ובמפגש הסבתות ביום שישי מצאתי עצמי כמעט ולא עוסקת מנושא עצמו "המשפחה" . הצלחתח ללמד מספר שירים ומעט חיקויים של בני המשפחה כמו : אבא הולך לו ככה ככה ככה ... אמא הולכת ככה ככה ככה........... ביום ראשון למעשה אני מתחילה בעיקר הנושא ופחות בתוצרים. מאחלת לכולכן הצלחה בכל הפעילויות הקשורת לנושא. ואל תשכחו להשאיר כח לפורים ליצן|

gili111

New member
באמת , חסר זמן בגן../images/Emo6.gif

גם לי אותה ההרגשה. מרוב העניינים מסביב אי אפשר להתרכז בנושא הנלמד. הזמנתי תמונות ההורים ביום הנישואין. זה היה מאד נחמד. הורים נכנסים לגן וישר הולכים להציץ בתמונות, חגיגה לעיניים... שם הנושא: "מחתן וכלה למשפחה גדולה"

טלגל

New member
הי זה בדיוק מה שאני עשיתי ,

וכל האמהות נראות כל-כך יפות ביום חתונתן, שאחד הילדים קרא להן נסיכות.. אני קראתי ללוח התוכן "פתחו את השער".....

אלהלה

New member
ואצלי רשום מעל קול ששון וקול שמחה..

וכולם באמת באים לבדוק את כל הכלות חתנים איך היו בצעירותם

קדן

New member
הרעיון שלך מקורי - הנושא לעניין

אני ביקשתי תמונות משפחתיות ואותן הצמדתי לעץ ששימש קודם כשקדיה וכך הרכבנו עץ משפחה. היום ישבתי עם כל ילד בנפרד והילדים ציירו את בני המשפחה (בני שלוש) אחד הילדים שהוא ילד לאם חד הורית צייר אמא סבא את עצמו ו"עוד אחד אני" (צייר את עצמו פעמיים .לסבתות הכנו תמונה של הילד עם מסגרת שכל ילד הדביק ממקלות ארטיק צבעוניות , להורים חמסה עם ברכת הבית עשוייה מקרטון ביצוע שהילדים צבעו תחילה בצבעי שמן ואחר כך בצבעי מים מעל וכשזה התיבש מרחנו מעל דבק פלטי וזה יצא מבריק תרתי משמע. זהו ארוך מידי ?????? לילה טוב

עינתה

New member
תמונות של הורים ../images/Emo66.gif

אני ביקשתי מההורים להביא תמונת ילדות שלהם. הבאתי כמובן גם תמונת ילדות שלי ושביקשתי מהמטפלות להביא גם כן. על הלוח שלט: "נחשו מי אני". הלוח בכניסה לגן וההורים עומדים ומנסים לנחש. חביב מאוד. להת' עינתה

למעלה