זמן התאוששות../images/Emo24.gif
אני מציעה שניקח חופשה לזמן מה מהעיסוק בחשיפת התמונות ונחזור לעסוק בדברים האחרים.
אני מציעה שנחזיר את עניין הצמידים, לא זכור לי הניק של אמא של סמדר, אם מישהו זוכר ויכול לפנות אליה ולבקש ממנה להעלות 2 דוגמאות לצמידים כדי שנוכל לבחור-מי שמעוניין כמובן, אז יופי.
נראה לי גם נכון בהמשך לדבריה של יפעת, שבכל שבוע תהיה לנו מטרה שבועית,
בזמנו, דיברנו על פרסום הפורום,אני מוכנה לפרסם במרפאות של קופ"ח בעיר שלי, אנחנו 'רק' צריכים לנסח בדף WORD את מה שאנחנו רוצים שיהיה כתוב, מישהו מתנדב לנסח? מישהו מתנדב חוץ ממני לפרסם אותנו באזור מגוריו?/עבודתו? אתם יודעים כמה אנשים לא יודעים עלינו וצריכים את המידע והפינה הזו שאנו מספקים? הילה ואני שוחחנו בפגישה שהיתה בת"א, על נסיעה לפגישה עם משאבי אנוש בנוגע להעסקת אנשים עם אפילפסיה,קראתי שבאזור הצפון יש לא מעט מפעלים שדווקא מתעניינים בנושא. מה קורה באזורים אחרים בארץ? אולי יצא לכם לקרוא? מי מכם מוכן להיפגש עם משאבי אנוש חוץ ממני והילה אם בכלל? בינתיים, האקטיבי ביותר בפורום מבחינת מכתבים ופניות הוא אבא של אפי
הפניות שלי אל ערוץ 2, אל תלונות הציבור בעניין התוכנית של יאיר לפיד העלתה חרס, אם היינו מגובשים יותר, אם היינו כותבים עצומה ומעבירים אותה בכל תפוז, אם היינו עושים מספיק רעש- היו שומעים אותנו, אבל לא שמעו. ידוע לי שגם יפעת פנתה אל יאיר לפיד, תשובה עדיין אין. כאן אני רוצה להודות ליפעת על ההודעה הכנה שלך על התרומה הגדולה שלך לפורום למרות שאת מפקפקת בכך לצערי ולאחל לך החלמה מהירה
, אני מקווה שאם יהיו לנו מטרות שבועיות, אנחנו גם נגדל וגם נרגיש ששומעים אותנו. הפורום שלנו צריך זמן להתאושש ולתפוס פרספקטיבה, כמו בפורומים אחרים שאחרי מפגש יש איזו צניחה בכמות ההודעות, יש איזה שובע וצריך לכבד אותו. בואו ננסה לפעול ביחד,אני מאמינה שנצליח להביא תוצאות מעניינות...
אני מציעה שניקח חופשה לזמן מה מהעיסוק בחשיפת התמונות ונחזור לעסוק בדברים האחרים.