זמן התאוששות

זמן התאוששות../images/Emo24.gif

אני מציעה שניקח חופשה לזמן מה מהעיסוק בחשיפת התמונות ונחזור לעסוק בדברים האחרים.
אני מציעה שנחזיר את עניין הצמידים, לא זכור לי הניק של אמא של סמדר, אם מישהו זוכר ויכול לפנות אליה ולבקש ממנה להעלות 2 דוגמאות לצמידים כדי שנוכל לבחור-מי שמעוניין כמובן, אז יופי.
נראה לי גם נכון בהמשך לדבריה של יפעת, שבכל שבוע תהיה לנו מטרה שבועית,
בזמנו, דיברנו על פרסום הפורום,אני מוכנה לפרסם במרפאות של קופ"ח בעיר שלי, אנחנו 'רק' צריכים לנסח בדף WORD את מה שאנחנו רוצים שיהיה כתוב, מישהו מתנדב לנסח? מישהו מתנדב חוץ ממני לפרסם אותנו באזור מגוריו?/עבודתו? אתם יודעים כמה אנשים לא יודעים עלינו וצריכים את המידע והפינה הזו שאנו מספקים? הילה ואני שוחחנו בפגישה שהיתה בת"א, על נסיעה לפגישה עם משאבי אנוש בנוגע להעסקת אנשים עם אפילפסיה,קראתי שבאזור הצפון יש לא מעט מפעלים שדווקא מתעניינים בנושא. מה קורה באזורים אחרים בארץ? אולי יצא לכם לקרוא? מי מכם מוכן להיפגש עם משאבי אנוש חוץ ממני והילה אם בכלל? בינתיים, האקטיבי ביותר בפורום מבחינת מכתבים ופניות הוא אבא של אפי
הפניות שלי אל ערוץ 2, אל תלונות הציבור בעניין התוכנית של יאיר לפיד העלתה חרס, אם היינו מגובשים יותר, אם היינו כותבים עצומה ומעבירים אותה בכל תפוז, אם היינו עושים מספיק רעש- היו שומעים אותנו, אבל לא שמעו. ידוע לי שגם יפעת פנתה אל יאיר לפיד, תשובה עדיין אין. כאן אני רוצה להודות ליפעת על ההודעה הכנה שלך על התרומה הגדולה שלך לפורום למרות שאת מפקפקת בכך לצערי ולאחל לך החלמה מהירה
, אני מקווה שאם יהיו לנו מטרות שבועיות, אנחנו גם נגדל וגם נרגיש ששומעים אותנו. הפורום שלנו צריך זמן להתאושש ולתפוס פרספקטיבה, כמו בפורומים אחרים שאחרי מפגש יש איזו צניחה בכמות ההודעות, יש איזה שובע וצריך לכבד אותו. בואו ננסה לפעול ביחד,אני מאמינה שנצליח להביא תוצאות מעניינות...

שי מאיל

New member
בקשר ליאיר לפיד

פנינו אליו מאי"ל (מצטער ששכחתי לעדכן אתכם) והתגובה שלו הייתה קצרה ועניינית ואמרה שמבחינתו אין בעיה ולא ידוע לו בכלל על בעיה תדמיתית של חולי אפילפסיה.

סמדר/עליזה,יש רעיון למשהו שנפיץ?

הכוונה היא לדף WORD שנכתוב בו על קיומו של הפורום שלנו. את הדף הזה אתן, אני, ואולי נוספים יפיצו במרפאות ואולי גם בבתי חולים באזור מגוריהם. אני לא מצליחה כרגע לחשוב על ניסוח של משהו, אולי בהמשך הערב, אם יש לכן משהו נחמד אני אשמח. תודה

S E M 151

New member
בוקר טוב

אשמח לעזור בהפצה של הדף. לדעתי כולל לוחות מודעות בבתי ספר. מאוד מוזר לי שאני הבאר שבעית היחידה כאן בפורום. יכול להיות שבגלל חוסר מודעות לקיום שלו כפורום בתפוז. בהחלט הייתי רוצה לעזור ולתלות דף מודעה מעין זה בכל מיני מקומות בבאר-שבע. בעיקר גם עם הקמת המרכז החדש בסורוקה לטיפול באפילפסיה. לגבי הניסוח שך הדף ואופן ההצגה שלו אני סומכת עליכם.

השתמשתי במאמר של שרית פרקול...

מחקתי דברים שלא נראו לי רלוונטים וזה מה שיצא
! קשה לי לתאר במילים שלי את הפורום ולכן ביקשתי מכם לתאר, אם זה נראה לכם בסיידר, אז נפיץ את הדף הזה. אם יש הארות/הערות, יופי. מי שמפיץ באזור מגוריו שירשום בבקשה: יופץ! אני יודעת מאיפה אתם בארץ
תודה ולילה טוב...

rosmarin

New member
לדינה הקובץ מתוקן ומשופר אסתתי

אם יש לך הערות כלשהם נא כיתבי לי בהקשר לקובץ תודה ולהתראות

רוזמרין...../images/Emo24.gif

יש בעיה בין השורה הראשונה והשניה: זה חסר: ונוספת לכך נטייתם של החולים באפילפסיה לאמץ את האשמה. תבדוק את הסיומת, יש שם משהו... העיצוב הגראפי מאוד יפה! תודה
אני יודעת שיפעת מפיצה את הפורום רק שהיא כתבה כותרת אחרת לדף שכתבתי.

rosmarin

New member
ניסוח הטופס

שיניתי קצת את הניסוח עלמנת שהטקסט יזרום טוב יותר בקריאה אין שיניו מהותי הכול נמצא

love410

New member
אני מוכנה לעזור בהפצה במקום מגורי

ולכל מקום שאני ימצא בו אוהבים ביי.

הסבר

קופת חולים פועלת לחינוך הציבור. יש להם מחלקה שמטפלת בנושא , מכינה חומר לפי יוזמה שלהם, ויוזמה של מחלקות אחרות כמו יחסי ציבור. המחלקה מטפלת בהדפסה והפצה של החומר במרפאות בכל הארץ. כל מה שעשיתי זה ליצור אצלם ענין בנושא, במידה והצלחתי, יופיעו דפי מידע כאלה בעוד כמה חודשים, והענין יתגלגל מעצמו. כולל הפצה , במדה ולא , נידרש להבין למה? ולתקן. ושוב .

למעלה