זמן השפעה

• פותח הנושא CF15
  • פורסם בתאריך

CF15

New member
זמן השפעה

עשיתי כישוף לנשיקה.. אני לא בטוחה שהוא עבד כי דעתי הוסחה כמה פעמים במהלך הכישוף.. אבל בכל זאת הייתה אוירה מתוקה ברקע..מעין אנרגיות נעימות איך שנכנסים לחדר.. זה אומר שהוא יפעל? או שלא? אני לא ממש יודעת אבל אני מקווה לטוב.. כדאי לחזור כמה פעמים על אותו כישוף עד שהוא מצליח?

RainBird

New member
זמן פעולה של לחש הוא קשה להגדרה. אפילו למכשפה שלמדה שנים קשה לדעת. הדבר נכון בעיקר ללחשים מניפולטיביים כי הם לא קשורים רק לכוח הרצון שלך אלא גם לעמידות של כוח הרצון שלו. דעתך הוסחה- זה מסביר את האנרגיות, הלחש לא עובד על אנרגיות מלאות כי דעתך הוסחה לכמה מקומות בבת אחת. לחשי אהבה נוטים פשוט להתפוצץ בפרצוף לטובים שבינינו. מעניין איך זה יקרה לך ../images/Emo13.gif

InvisibleBeast

New member
המלצה

כשאת עושה כישוף לא צריך להיות לך ספק שהוא יצליח, את צריכה להיות בטוחה בעצמך ב100 אחוז, להאמין ולרצות עד כמה שאת יכולה אפילו אם זה אומר לעבוד על עצמך או לשקר(עד גבול מסויים כמובן). אם דעתך מוסחת קודם תדאגי להסחת הדעת - שלא יהיו לך הסחות דעת שוב ובמקרה הצורך אפילו לעצור את הטקס ולעשות בפעם אחרת. כדאי לדאוג לפרטיות לפני הטקס - לדאוג שאף אחד לא יפריע, שהפלאפון סגור וכו' היו אנרגיות נעימות איך שנכנים לחדר - זה אומר שהעלית את האנרגיות האלה וכנראה שהן האנרגיות הנכונות. האם שיחררת את האנרגיות החוצה? האם נתת להן ללכת? האם הפסקת לחשוב על מה שעשית? או שהשארת אותן בחדר והמשכת לחשוב על הנושא?

InvisibleBeast

New member
תוספת

זה לא מספיק להעלות את האנרגיה, את צריכה לשאוף להגיע לשיא ובשיא לשחרר את האנרגיה החוצה. אם את פשוט משאירה אותה שם את רק מעקבת את ההתגשמות וסביר להניח שההשפעה תהיה מינימלית... את חייבת לשגר את זה החוצה ליקום. אני ממליץ אחרי הטקס לעשות משהו אחר, להנות, לנקות את הראש... ולשכוח מכל העניין עם כמה שפחות מאמץ, כאילו ששום דבר לא קרה. ------------------------------- בקשר לזמן - זה יכול לקרות מהיום למחר וזה יכול לקרות מהשנה לשנה הבאה, לא תמיד אפשר לקבוע. הטקס שלך יגביר את הפוטנציאל שהנושא יתגשם אבל בפועל את זאת שבוחרת האם לנצל את הפוטנציאל הזה או לא לנצל אותו.

PurpleFilth

New member
זה חבל,

שניכם מדברים על הכישוף כאילו כל אחד מכם יודע מה השני עושה. שימו לב, אין לכם בכלל שפה מותפת. חבל.

PurpleFilth

New member
את. טוענת.

נעים מאוד, אני זוהמה. ממין נקבה. לא טענתי שאתה לא מתיחס לשאלה של סיאף, אלא שאני לא חושבת שאתה והיא מתייחסים לכישוף עצמו באותה דרך. שים לב, אף אחד לא אמר שהיא השתמשה באנרגיות בכלל. לפי הניחוש שלי, מופרך ככל שיהיה, היא השתמשה בכח רצון ובאקט טקסי-סימבולי כלשהו. דבר הראשון, לדעתי, שצריך לעשות כשמדברים עם מישהו על כישוף, זה ליצר הגדרות משותפות. תתפלא עד כמה מה שאתה קורא "כישוף" שונה מההגדרה של זולתך.

InvisibleBeast

New member
סליחה...

*את. לא יודע מה התפיסות וההגדרות שלך, לא יודע מה התפיסות וההגדרות של CF אני הבעתי דעה אישית מתוך הנסיון האישי שלי. "אף אחד לא אמר שהיא השתמשה באנרגיות בכלל." בין אם את מודעת לאנרגיה או לא... את משתמשת בה כל הזמן. זה לא משנה אם היא מודעת לאנרגיה שהיא מתעלת או שהיא לא מודעת לאנרגיה שהיא מתעלת היא עדיין צריכה ללמוד להשתחרר ממנה. חלק משחרור האנרגיה מתבצע גם משחרור הרצון... שחרור המחשבה. זה לא משנה באיזה כינוי אני ישתמש מדובר באותו הדבר, לכן לא הייתי צריך לשאול אם היא הייתה מודעת לזרימת האנרגיה בטקס או שהיא לא הייתה מודעת לזרימת האנרגיה בטקס כי זה לא הכרחי שהיא תהיה מודעת לאנרגיה בכלל... העיקר שהיא צריכה להשתחרר ממנה, ואיך משתחררים ממנה? ממשיכים בחיים, נהנים, עושים משהו אחר וכד' - העיקר לא להתאמץ בקטע הזה כי זה יכול ליצור פעולה הפוכה, כמו בן אדם שמנסה להרדם ורק מעיר את עצמו. חוץ מזה היא כתבה בעצמה שהייתה הרגשה בחדר ומכאן הסקתי שהיא חשה את האנרגיה שהיא העלתה והמלצתי להשתחרר מאנרגיות בסוף טקס. זה לא משנה במה כל אחד יאמין, למאגיה יש דרכי פעולה וחוקיות מסויימת.

gwizard

New member
הערה קטנה

"זה לא משנה במה כל אחד יאמין, למאגיה יש דרכי פעולה וחוקיות מסויימת." בדיוק, ואחד החוקים זה שאמונה גורמת לשחרור אנרגיה ומכאן בתוספת רצון לשינוי המציאות = מאגיה. כך שזה כן משנה במה כל אחד יאמין כי זו אחת הפינות במשולש אמונה-רצון-דמיון.

PurpleFilth

New member
תראה,

קודם כל, זה שהיא *הרגישה* אנרגיות לא אומר שהיא *השתמשה* בהן. חוצמזה, תסכים איתי שזה קצת בעייתי להגיד משפט כמו "אם את פשוט משאירה אותה (את האנרגיה) שם את רק מעקבת את ההתגשמות וסביר להניח שההשפעה תהיה מינימלית... את חייבת לשגר את זה החוצה ליקום.", לבנאדם שבכלל לא מתעסק באנרגיות וגם לא יודע איך. תראה, אני לא אומרת שאתה טועה, פשוט חבל שכל מה שאתה אומר נופל על אזניים ערלות, פשוט כי אין לכם הגדרות משותפות. שידלתי את הבחורה לספר על מה שהיא עשתה בדיוק במקום יותר נמוך בשרשור הזה, בוא נראה מה יצא.

CF15

New member
שאלתי על הלחש מקודם..

ואמרו לי שאני חייבת להאמין וכל זה ושהאנרגיה של הכישוף צריכה להעלם.. אז אפשר להגיד שהיא נעלמה כי הדלקתי ת'טלויזיה שמתי מוזיקה ושכחתי מזה.. אבל משהו נחמד שגיליתי הוא שעשיתי ת'כישוף בירח מלא.. ואני יודעת שזה תורם.. אני מאמינה שאני יצליח.. והלוואי שזה באמת יקרה.. חן:)

CF15

New member
אולי כדאי שישימו לב להודעה ?

והיא לא תיתקע פה למטה כמו שהיא עכשיו

RainBird

New member
מתוך תקנון פורום "אמנות המאגיה" "הודעה שהגיעה לתחתית העמוד, אין זה אומר שלא נראה אותה ולא נענה עליה, זה פשוט אומר שיש לנו יותר מה להגיד על הודעות אחרות, אין סיבה וטעם להקפיץ הודעה, אלא אם היא כבר עברה לעמוד השני. הודעות שיוקפצו שלא מהעמוד השני, יימחקו מיד. אנא מכם, הקפידו על שרשור הודעותיכם, בפורום קיים שרשור אוף טופיק, אנא מכם, חפשו אותו ושרשרו אליו, במידה ואין שרשור אוף טופיק פעיל, אתם מוזמנים לפנות אלי ולבקש ממני לפתוח אחד, או לשרשר הודעותיכם להודעת אוף טופיק אחרת, זה יחסוך לי המון עבודה מעצבנת, וישאיר אותי פנוי לענות לשאלות. שאלת שאלה, ובשנייה לאחר מכן צצה בראשך שאלה נוספת? אנא שרשר להודעתך הראשונה, בצורה זו גדלים הסיכויים לתשובות רבות ומסבירות פנים." אני משרשר את זה להודעה שלך. להבא, נא לשרשר את שאלותיך. ארדן.

RainBird

New member
אנחנו נראה. בכל מקרה עדיף שלא תתעסקי בלחשים שאת לא ממש מבינה. במיוחד לא בלחשי אהבה שיכולים להיות מסוכנים.

PurpleFilth

New member
"אמרו לי"?

חמודה, אם כבר את מאמינה לאנשים באופן עיוור, לפחות תני להם קרדיט.

CF15

New member
בתור חדשה בעסק..

יוצא לי להעזר בדעות אחרים.. קרדיט? לא חושבת שאוכל לתת בהתחשב בעובדה שאני לא שמה לב באופן מקרי מי כל האחד והאחד שמגיבים..למרות שאני מודה להם על ההתייחסות..וזה מיועד לאלה שכן מתייחסים לשאלות באופן רציני.. מה שכן..לא מאמינה באופן עיוור..אבל נוטה לקוות שאלו שאומרים לי יודעים על מה הם מדברים.. ולעניינו..עשיתי את הכישוף..אני מאמינה ומכריחה את עצמי להאמין לפעמים.. במקרה ולא.. ניתן לחזור על הכישוף שנית?

PurpleFilth

New member
זאת בדיוק הנקודה.

כמו שלך חשוב שתהיה אווירה נעימה בפורום, גם לנו זה חשוב. וחלק מאווירה נעימה, זה לשים לב מי מדבר אלייך. כל אחד כן בפורום הוא אישיות בפני עצמו, יש בנינו הרבה חילוקי דעות וכל אחד מאיתנו לוקח מאוד ברצינות את מה שהוא אומר. בבקשה התייחסי אליינו באותה רצינות ולפחות תשימי לב מי עונה לך. אני לא חושבת שעד עכשיו פירטת איזה כישוף עשית בדיוק, אז קשה לי לעזור. באופן כללי, תמיד ניתן לחזור על כישוף שנית, השאלה היא מה זה ייתן לך (אם בכלל).

למעלה