זמן הנקה

SHLOMIT 27

New member
זמן הנקה

ברצוני לספר משהו קצת ארוך אבל רוצה להיות בטוחה שזה בסדר 1 בני בן 3.5 חודשים יונק משד אחד (הקטן) כ 5 עג 7 דקות ומהשד השני כ 10 - 15 דקות אבל אני לא בטוחה שזה תקין יש לציין שאני מתחילה להניק מהשד הקטן כי לפעמים הוא מסרב לקבל אותו אם אני מניקה מהשד השמאלי (הגדול) אבל שאני עושה את הפעולה הפוכה זאת אומרת מתחילה בשד הקטן ומתי שהוא מסיים מרצונו הוא בכייף יונק מהשד השני האם זה תקין או משהיא נתקלה בבעיה כמוני או מקרה דומה וסליחה על האורך שלומית

batLaLeche

New member
העדפת צד אחד ../images/Emo77.gif

הי שלומית, מה שאת מתארת שכיח מאוד, ותקין. בדרך כלל יש הבדלים בין שני הצדדים. אולי הזרימה נוחה לו יותר בצד המועדף, אולי ההעדפה גרמה ליותר חלב בצד המועדף. כל עוד זה בסדר מצדך, אין צורך להשוות בין הצדדים. טוב שאת מנסה קצת "העדפה מתקנת" לצד הפחות אהוב, ודי בזה.

SHLOMIT 27

New member
זמן הנקה

בת תודה על העזרה והתמיכה התמידית אבל רציתי רק לדעת עם אני פועלת נכון שקודם כל הוא מקבל את השד הקטן ורק לאחר מכן את השד הגדול יותר כי כפי שקראתי פה כל ארוחה היא מצד אחר של שד ואני לא עושה כך אודה לך מראש שלומית

batLaLeche

New member
העדפת צד בהנקה ../images/Emo77.gif

שלומית, אני לא יודעת איפה קראת שכל ארוחה היא מצד אחד - להיפך, מומלץ להציע בכל הנקה את שני הצדדים, ורק אם התינוק לא רוצה ומעדיף צד אחד כל פעם, אז זה בסדר. בכל מקרה חשוב להציע 2, ואם הוא גם יונק משניהם זה מצויין. יכול להיות שקראת תשובה שהתייחסה לבעיה שהיתה לתינוק ספציפי עם היצע חלב שופע מאוד של אמו? אם כן, אז זה טיפול בבעייה של אותו תינוק, ואין להסיק מזה על הנקה רגילה.

למעלה