זמן המתנה

Lir האחת

New member
זמן המתנה ../images/Emo46.gif

בשבוע שעבר הלכתי לראיון עבודה. עד היום לא קיבלתי תשובה אם התקבלתי או לא
אוף, איזה מתסכל זה. התקשרתי לחברת כ"א שהפנתה אותי, היא אומרת שהם עוד לא סיימו לראיין. אני לא מבינה כמה זמן מראיינים! כבר עבר שבוע מאז הראיון שהיה לי... אני רוצה לדעת כבר מה נסגר... פפף
מה זמן ההמתנה הכי ממושך שהיה לכם לקבלת תשובה בנוגע למשרה? מזכיר לי את הימים שהייתי סופרת לקבלת ציונים
ובהקשר לכך, מה הזמן הכי ממושך שלקח לכם לקבל ציון של בחינה?

הייתה בעבר

הצעת חוק של ח"כ אלכס מילר, אאל"ט, לגבי זה שמעסיק חייב להחזיר תשובה למרואיין עד 21 יום מהראיון. חבל מאוד שעדיין לא שמעתי אם זה הולך להיות מיושם. אני אישית לעבודה הנוכחית שלי חיכיתי 3 שבועות לתשובה וזה היה ממש מייאש! כבר התחלתי לחפש דברים אחרים (פה הבעייתיות אם זו עבודה שממש מעוניינים בה "מפחדים" להתחיל לחפש משהו אחר כי עדיין יש את התקווה שיתקשרו מהעבודה השניה)

Lir האחת

New member
זה העניין...

שאני רוצה את העבודה הזאת, ולכן אני בינתיים לא מחפשת אופציות נוספות. אני מקווה שתהיה להם תשובה בשבילי עד לתחילת שבוע הבא

silverhawk

New member
מה אכפת לך לחפש בינתיים?

אם תקבלי תשובה חיובית - פשוט תבטלי את המקומות האחרים. מה יש לך להפסיד?

amazone

New member
ובגלל שאני לא מחכה למקרה של תשובה שלילית

כדי של אתקע בלי עבודה יוצא לי פשוט לעבוד ביותר מדי עבודות ולפעמים משלבת בין שתים-שלוש משרות.... יצא שקיבלתי תשובה חיובית למספר תפקידים והשאר כבר היסטוריה. או שיש יותר מדי עבודה או שאין בכלל

כבשה200

New member
חיכיתי עכשיו חודש שלם לעבודה...

אבל זה היה שווה את זה לפעמים צריך סבלנות אני מציעה לך להתקשר להתעניין מה קורה, לא יזיק

Lir האחת

New member
אני בהחלט מתקשרת,

היום התקשרתי שוב לחברת כוח אדם שהפנתה אותי. שוב היא אמרה לי שהם עוד לא סיימו לראיין... כנראה שהייתי יחסית בין הראשונים שרואיינו

robroi

New member
יש פתגם סיני עתיק שאומר

שחדשות רעות מגיעות מהר. טוב נו אז אולי זה לא סיני ולא עתיק אבך בכל זאת... למשרה האמת מעולם לא היה לי זמן המתנה ארוך. הכי ארוך היה 3 ימים ואז אני התקשרתי להודיע שאני לא מעוניין. לציונים לעומת זאת, אני יכול רק לציין שאני עדיין מחכה לציון על עבודה שהגשתי בסימסטר א' של שנה זו... בכל מקרה- שיהיה בהצלחה עם העבודה החדשה שאני בטוח שהתקבלת אליה! אם לא את אז מי כן???

למעלה