עינב, ברוכה הבאהזמן המתנה אסותא
רוצה בבקשה לברר עם בנות בפורום שנמצאות במסלול אסותא -קייב בארץ כמה זמן ממתינים מרגע פתיחת התיק מנסיון שלכן כמובן... יש לי תור רק בעוד חודש וחצי אצל משיח ואני די מוטרדת מזמן ההמתנה.... (אני מעדיפה את המסלול בארץ ולא בחול מכל מיני סיבות.....)
עינב ברוכה הבאהזמן המתנה אסותא
רוצה בבקשה לברר עם בנות בפורום שנמצאות במסלול אסותא -קייב בארץ כמה זמן ממתינים מרגע פתיחת התיק מנסיון שלכן כמובן... יש לי תור רק בעוד חודש וחצי אצל משיח ואני די מוטרדת מזמן ההמתנה.... (אני מעדיפה את המסלול בארץ ולא בחול מכל מיני סיבות.....)
זה המסלול שליזמן המתנה אסותא
תרשי לי לצרףזה המסלול שלי![]()
גם אני אצל הנ"ל, תאמיני לי שווה לחכות, אנחנו חיכינו 5 חודשים שבמהלכן עשינו את כל הבדיקות המתבקשות (יש לי כל מיני בעיות בריאות), וכל ההכנות. הסבלנות משתלמת תאמיני לי...נכון להיום יש לי "קוזקית" קטנה בבטן בשבוע 27 (שאני עדיין לא מאמינה שהגעתי עד הלום) ושני ארטיקים במקרר של אסותא...אני מאוד מאמינה במסלול הזה.
תרשי לי לצרףלהדועתיך![]()
![]()
שימשיך לפחות עוד 13 שבועות. טפו...טפו...טפו... חמסה|
מלח|שף
פלפל| שום בצל![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.