זמן המתנה אסותא

מצב
הנושא נעול.

עינב 112

New member
זמן המתנה אסותא

זמן המתנה אסותא
רוצה בבקשה לברר עם בנות בפורום שנמצאות במסלול אסותא -קייב בארץ כמה זמן ממתינים מרגע פתיחת התיק מנסיון שלכן כמובן... יש לי תור רק בעוד חודש וחצי אצל משיח ואני די מוטרדת מזמן ההמתנה.... (אני מעדיפה את המסלול בארץ ולא בחול מכל מיני סיבות.....)

עינב, ברוכה הבאה

זמן המתנה אסותא
רוצה בבקשה לברר עם בנות בפורום שנמצאות במסלול אסותא -קייב בארץ כמה זמן ממתינים מרגע פתיחת התיק מנסיון שלכן כמובן... יש לי תור רק בעוד חודש וחצי אצל משיח ואני די מוטרדת מזמן ההמתנה.... (אני מעדיפה את המסלול בארץ ולא בחול מכל מיני סיבות.....)
עינב, ברוכה הבאה
מניסיוני, אם את הולכת על מסלול בארץ, זמן ההמתנה הוא לא קצר בגלל הביקוש הרב למסלול זה. אני זוכרת המתנה של 3-4 חודשים לפחות. אם תחליטי לנסוע, זמן ההמתנה מתקצר בהרבה. בהצלחה,

צביטניק

New member
עינב ברוכה הבאה

זמן המתנה אסותא
עינב ברוכה הבאה
לעינב , אני לא באסותא , ורעננית כבר סיפרה לך על זמן ההמתנה ה'ארוך' אבל בואו נהיה ראליים , זה לא הרבה זמן , אנחנו אמנם בדור האינסטנט , אבל כבר למדתי על בשרי עיכובים שונים , שלא היו תלויים בי , בראשון היתה פשלה , בהדסה עד שנפתרה בעית הביטוח , נפגשתי עם הרופא במאי אני עדיין לא יודעת מתי אני נוסעת עם הדסה, החלטתי תוך כדי לבדוק את בני ציון , וגם שם הייתי אמורה לצאת השבוע , וזה נדחה לא להרבה אבל נדחה, בהתחלה כהחלו העיכובים השונים נלחצתי ואז בעלי אמר , זה התהליך 'שלנו' עם זה עליך להתמודד וכדאי להכנס לרגיעה כי לחץ לא מוסיף שום דבר. וכשהודיעו לי מבני ציון על הדחיה, קיבלתי זאת בקלות ובלי לחץ . ולכן תאמיני לי אם אתה רוצה מסלול מסוים , זמן ההמתנה של המסלול הוא הנכון מבחינתך. בהצלחה צביטניק

a17

New member
זה המסלול שלי ../images/Emo13.gif

זמן המתנה אסותא
זה המסלול שלי

גם אני אצל הנ"ל, תאמיני לי שווה לחכות, אנחנו חיכינו 5 חודשים שבמהלכן עשינו את כל הבדיקות המתבקשות (יש לי כל מיני בעיות בריאות), וכל ההכנות. הסבלנות משתלמת תאמיני לי...נכון להיום יש לי "קוזקית" קטנה בבטן בשבוע 27 (שאני עדיין לא מאמינה שהגעתי עד הלום) ושני ארטיקים במקרר של אסותא...אני מאוד מאמינה במסלול הזה.

תרשי לי לצרף ../images/Emo57.gif להדועתיך../images/Emo8.gif

זה המסלול שלי

גם אני אצל הנ"ל, תאמיני לי שווה לחכות, אנחנו חיכינו 5 חודשים שבמהלכן עשינו את כל הבדיקות המתבקשות (יש לי כל מיני בעיות בריאות), וכל ההכנות. הסבלנות משתלמת תאמיני לי...נכון להיום יש לי "קוזקית" קטנה בבטן בשבוע 27 (שאני עדיין לא מאמינה שהגעתי עד הלום) ושני ארטיקים במקרר של אסותא...אני מאוד מאמינה במסלול הזה.
תרשי לי לצרף
להדועתיך

שימשיך לפחות עוד 13 שבועות. טפו...טפו...טפו... חמסה|
מלח|שף
פלפל| שום בצל

a17

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif מלח אני באמת

תרשי לי לצרף
להדועתיך

שימשיך לפחות עוד 13 שבועות. טפו...טפו...טפו... חמסה|
מלח|שף