זמן החלמה

מירי187

New member
זמן החלמה

שבת שלום בנות, אני אומנם לא מרבה לכתוב בפורום אבל בהחלט קוראת בו. אחרי לפרס' בשנת 2000 ( שבא לא הוצאו כל הממצאים) שוכנעתי בשיתוף סוריאנו, זולטי ושטוקהיים לעבור לפרס' נוספת בעיקר לאור החשש שאחד האורטרים לא במצב טוב.(+ממצא גדול בדוגלס, בשחלות...וכו') עד כאן הרקע, הנק' להתייעצות היא שקבעתי תור לניתוח ב- 3/9/06 ואני מתחתנת ב- 30/11/06 אני יודעת שזה הרבה זמן אבל לאחרונה התחלתי לחשוש שהבטן תישאר נפוחה וכואבת ואולי אני לא יחזור לעצמי במאה אחוז עד לחתונה? מה דעתכם לקתחי מספיק זמן החלמה( ברור לי שזה אינדיבידואלי ובלפרס' יודעים מתי נכנסים ולא ממש יודעים מתי לאיך יוצאים). בברכת שבת שקטה,

שבת שלום לך! ../images/Emo13.gif

קודם כל המון מזל טוב! מאחלת לך את כל האושר שבעולם! שנית,אני חושבת ששני התאריכים קצת צמודים אחד לשני. לדעתי,את צריכה את הזמן הדרוש להחלמה שלעיתים לוקחת גם מס' שבועות אחרי לפרוסקופיה. יחד עם זאת,חודשיים לפני חתונה יש את כל הלחץ של ההכנות,המדידות,כל מיני סידורים של הרגע האחרון שהכל ייצא מושלם וכו'..... האם ישנה אפשרות שתקדימי את הניתוח? השאלה כאן, האם את סובלת כל כך שהניתוח אינו סובל דיחוי בגלל החתונה. נתתי רק חומר למחשבה. אני מאחלת לך המון בהצלחה עם מה שלא תבחרי לעשות. שתהיה לנו שבת שקטה, רני

מינה29

New member
אפשרי

שלום לך, בתור אחת שעברה שני ניתוחים כאלה, וחשבה לכעוס על אחותה ש 5 ימים לאחר הניתוח קבעה לעשות ארוע משפחתי, עמדתי בזה יפה מאוד, ואפילו רקדתי רב הערב. כיום אני כחודש וחצי לאחר הניתוח ומרגישה כאילו שכחתי מזה. לדעתי לא כדאי לדחות ובטח אחרי חודשיים את תרגישי טוב. ולגבי הבטן "התפוחה" את בטח יודעת שאחרי הניתוח זה לא יהיה כך.

ר ו מ י ה

New member
אכן מאוד אינדוידואלי

זמן ההחלמה משתנה מאישה לאישה ואף מניתוח לניתוח. ההחלמה תלויה בהרבה גורמים כגון- מצב האגן, מיקום הנגעים וההדבקויות, מקצועיות המנתח והרופא המרדים ויכולת ההחלמה האישית של המטופלת. אני עברתי שתי לפרוסקופיות- מהניתוח הראשון התעוררתי הלומה וכאובת וזמן ההתאוששות היה ארוך - קמתי מהמיטה רק לאחר כעשרה ימים ולקח לי עוד זמן עד שהחלמתי באופן מלא. מהניתוח השני התאוששתי מהר יחסית וכבר לאחר כשבוע הייתי בחו"ל. הטווח מהניתוח לחתונה אצלך נראה לי בטוח וסביר להניח שתוכלי לפזז ולשמוח בחתונתך ללא כל בעיה
שיהיה במזל טוב

מירי187

New member
תודה

מודה לך על תשובתך, אני בטוחה שיהיה בסדר גם אני אגב, התקשתי להתאושש וסבלתי כאבי תופת אחרי הניתוח הראשון, מקווה שהפעם ההתאוששות תהיה קלה יותר. המשך שבוע "שקט" . ענת

למעלה