זמן אייכות עם עצמך..

מעצימה

New member
זמן אייכות עם עצמך..

אז..החופש ממש כבר כאן..מחר אפשר לישון עד מאוחר..ומיד סופש. אז רגע לפני הקייטנות ,רגע לפני הלחץ והפעילויות.. האם יש, דבר אחד אותו תהיה מוכנה להתחייב לעשות למען עצמך,לגרום לעצמך הנאה קטנה ועצמית בתוך הארועים האחרים? דבר אחד שיגרם לך לשיפור ההרגשה ומילוי המצברים? זמן אייכות עם עצמך..יתן לך כוחות ואנרגיות להתמודדות.

זמן איכות עם עצמי? מה זה? מאז שיש ילדים המושג

הזה יצא מהלקסיקון רק כשהייתי בבית החולים אחרי הניתוח - היה לי זמן איכות עם עצמי אבל אז כלכך ריחמתי על עצמי שלא נהניתי מזה בכלל...

לא מסתדר... בין הבית ובילדים והעבודה אין זמן

גם לזה... טבכלל שעכשיו הם בחופש ושנינו בעבודה אז אחרי העבודה כבר יש תוכניות לצאת איתם

Gali112

New member
קמתי הבוקר מוקדם

הלכתי לבריכה שחיתי 20 דקות - בכוונה רק קצת שישאיר טעם של עוד נתן לי המון אנרגיה שישר מתועלת לארגון הבית לפני שהילדון מתעורר אז "מוכנה להתחייב" קצת גדול עלי אבל מנות קטנות של ספורט בהחלט יעשו לי את החיים יותר אנרגטיים

ר ע נ נ ה

New member
אני רוצה באמת שאני רוצה

אבל לא בטוחה אם אוכל לממש את הרצון שלי. אני גם ככה מגיעה הביתה בכל יום אחרי 18.00 ויש לנו המון אתגרים עם אלון כרגע, עוברים איבחונים וסיוע מכל הכיוונים ואנחנו די מותשים... עם זאת אני מתעניינת כרגע בהצטרפות לחוג שחיה למבוגרים- מסתבר שקוראים לזה מאסטרס ובכלל לא ידעתי שדבר כזה קיים עד שאחד החברים של בעלי סיפר לי שהוא שוחה בכזו קבוצה. בכל אופן אני חושבת שאני אוכל להרשות לעצמי פעם בשבוע בערב ופעם בשבוע ביום שישי בבוקר. המים תמיד עושים לי טוב, השחיה מנקה את הראש ומחזקת את כל הגוף. מקווה שזה יצא לפועל. אעדכן.

מעצימה

New member
רעננה יקרה..

תנסי..תנסי להכניס את השחייה ללו״ז שלך..למרות הקושי...תכנני רק לשבוע הקרוב..מראש את הזמנים. ותשתלי מאוד לעשות זאת..ופתאום תגלי שזה אפשרי...לנהל את הזמן קצת אחרת...הימים מתארכים והאייכות שלהם תשתנה מקצה לקצה..עם זמן אייכות עצמי... תרצי יותר..תמצאי את הדרך..תמצאי את הזמן...מגיע לך..וכולם ירוויחו מכך בהצלחה...

TaraSky

New member
הילד לא בקייטנה

אז זמן האיכות יחכה קצת
להוציא ברנץ' אחד בבית של אחת האמהות/חברות מהגן שהזמינה כמה מאיתנו.

דינהלה1

New member
מה שאני עושה למען עצמי

בבדיקה האחרונה גיליתי שיש לי כולסטרול. מאז הפחתתי כל מני מאכלים ויש ימים שאני ממש נילחמת עם עצמי. במיוחד כאשר שאר בני הבית אוכלים ואני לא יכולה להרשות לעצמי. זה מאוד מאוד קשה לי.

למעלה