זמן אבא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
מותר להשתפך קצת? ושאלה בסוף ההודעה.... מי לא מכיר את סוגיית האבא החסר? ואני לא מתכוונת שבשל מילואים ודברים שקורים מידי פעם-קשים ככל שיהיו....אני מדברת על השיגרה היומיומית... לאחרונה אני מאוד מחמיצה פנים (בלשון המעטה) עד כדי מריבות קשות עם בעלי... מצד אחד אני יודעת שהוא עובד קשה ויודעת שיש לנו מטרה וה
שבבניה כעת דורש כספים כמו גם החיים השוטפים. מצד שני אוטוטו המעבר לבית קיץ (סופשבוע הבא) והשיפוצים שם בשיאם לקראת המעבר... אז כשהוא מסיים את יום העבודה ה"נורמלי" שלו (במקום המסודר) הוא עובד גם בבית קיץ וגם מבקר במגרש הבניה שלנו לראות מה התקדם ולהכין תוכנית עבודה ליום למחרת... בקיצור הוא מגיע הביתה ב21:00 סחוט טוטאלית וכמובן הילדים כבר ישנים!!! ואני בקושי מזכירה את הזוגיות הפגועה-הרי הוא נרדם לעיתים לפני שהתקלח בכלל-גמור טוטאלית... המצב הנ"ל קורה גם בסופי שבוע שבת+ראשון כאשר את שעות העבודה הקבועות שלו בחברה מחליפות העבודות והסיבובים באתרי הבניה האישיים וכל מה שנלווה להחזקה השוטפת של הבית קרי תשלומים, קניות וכו'...(שאני לא יכולה לעשותם לבד עדיין!) בשבת התלוננתי נורא, אני והילדים בבית קיץ בחצר והוא בפנים בונה ומשפץ כל היום, הוא לא עצר ל10 דקות כדי להיות עם הילדים....אני לא מוכנה לזה!! הוא מצידו טוען שהמעבר בשבוע הבא ולכן הוא חייב להספיק אבל באמת, 10 דקות מהיממה המלאה שלך ממילא לא ישנו כלום לפה או לשם! ת'אמת? אין לי בעיה עם זה שאני איתם בלעדיו, חמותי עוזרת לי והכל בסדר....נכון, אני לרוב מתעייפת נורא כי גם לי יש מספיק על הראש (גם אם אתם לא רואים) עבודות הבית המשופעות <ללא שיעבוד>, העבודה מהבית (סנוויצים ועוגות) ובנוסף כעת את האריזה של הבית... הקטע שבגללו אני מתייסרת הוא- שגם לאחר שנעבור לבית קיץ המצב לא הולך להשתנות...כי הוא יעבוד עד 17:00 ולאחר מכן יבלה את שאר השעות במגרש הנבנה שלנו... אין מה לעשות הוא אומר ואני מתעצבנת עוד יותר... האם אני מגזימה? האם דורשת יותר מידי? לעיתים בעצמו הוא בוכה כמה שהילדים חסרים לו...ולעיתים הוא יושב לידם בחדר כשהם ישנים, ככה יושב ים של זמן ורק מסתכל עליהם, אני יודעת שהוא נקרע אבל אני חושבת שהיה אפשר לעשות את זה גם אחרת-הוא לא חושב כמוני. מה עושים עם אבא שחסר לילדים? ומה עושים עם הילדים שכל כך חסרים לאבא? ומה עושים עם אבא עקשן?! ת'אמת יורדות לי דמעות כעת...כי באמת שכואב לי עליו.
מותר להשתפך קצת? ושאלה בסוף ההודעה.... מי לא מכיר את סוגיית האבא החסר? ואני לא מתכוונת שבשל מילואים ודברים שקורים מידי פעם-קשים ככל שיהיו....אני מדברת על השיגרה היומיומית... לאחרונה אני מאוד מחמיצה פנים (בלשון המעטה) עד כדי מריבות קשות עם בעלי... מצד אחד אני יודעת שהוא עובד קשה ויודעת שיש לנו מטרה וה