זמזום לאחר ה-EXPORT

motymoty

New member
זמזום לאחר ה-EXPORT

שלום לכולם! הקלטתי קטע אודיו ויצאתי אותו (FILE-EXPORT) לMP3, בקיובייס הוא נשמע נקי ובסדר גמור, אך כאשר הפעלתי את ה-MP3 היה זמזום מעיק ברקע (זמזמום שכאמור, לא נשמע בזמן ההשמעה בקיובייס), אז...איך מורידים את הזמזום המעצבן???

HeavenlyB

New member
מייצאים ל-WAV

וממירים בתוכנה המרה שמיועדת לזה.ההמרה ל-MP3 בקיובייס היא לא איכותית.

motymoty

New member
אוקי,המרתי לWAVE, עדיין יש זמזום

זה מין באזז מעצבן וחזק שלא קיים בזמן ההמעה בקיובייס עצמו, האם יש הגדרה מסויימת לWAVE שעלי לבחור?

HeavenlyB

New member
הייצוא ל-WAVE צריך להיעשות

באותו פורמט שהפרוייקט שלך משתמש. למשל 44.1 קה"ץ ו-16 ביט. או 48 קה"ץ וכו'.

motymoty

New member
שוב אני מצטער לשגע אותך

אבל הי, אם לא נשאל, איך נדע?? איך אני יכול לדעת באיזה פורמט הפרוייקט שלי משתמש, איפה זה מופיע??

HeavenlyB

New member
זה מופיע בשני מקומות

בחלון הראשי (חלון ה-EDIT) למטה בצד שמאל. אם בתפריט PROJECT, שם תבחר PROJECT SETUP והוא יראה לך את הפורמט.

motymoty

New member
סורי, המרתי ל-WAVE והזמזום עדיין

מופיע. זה בזזז מעצבן ורציף כזה כמו שיש כאשר יש בעייה במגעים . מה זה יכול להיות??

HeavenlyB

New member
אפשרויות

אולי אחד מהפלאגינים שלך הוא דמו, ולא מאפשר ייצוא שלו. יכול להיות שאחד מהפלאגינים דפוק וגורם לבעיה הזאת. בשביל למצוא עוד אפשרויות לבעיות, צריך לדעת הכל מהכל לגבי מה קורה אצלך בפרוייקט, וזה אומר פשוט לשבת מול הפרוייקט ולראות, דבר שאי אפשר לעשות דרך האינטרנט. (עדיין)

motymoty

New member
תקציר מה קורה אצלי בפרוייקט:

מספר טרקים: 1 בלבד. כולל בתוכו: הקלטת אודיו של גיטרה אקוסטית באורך 2 דקות הפרוייקט עומד על: 44.100Khz, ו 16 BIT אין מידי, אין אפקטים ,אין שום דבר אחר. יש משהו אחר שיעזור לך לדעת??? אני יודע שאני מנג'ס לך, אבל אתם , אנשי הפורום הנפלא הזה, המוצא האחרון (חוץ מהטיפה המרה, אבל זה נושא לפורום אחר...)

HeavenlyB

New member
הממ

מה שאפשר לעשות במצב הזה, הוא לסמן את כל החלקים בקטע, ובתפריט AUDIO, לבחור Bounce Selection. הוא ייצור לך קובץ חדש מכל מה שמסומן, את הקובץ אתה תמצא בתיקייה של הפרוייקט. וזה בעצם יהיה במקום ייצוא. לגבי הרעש, אין לי מושג ממה זה נובע.

motymoty

New member
מצאתי!!!

אתה יודע, טעויות דביליות הובילו את האנושות למיטב ההמצאות , (האנטיביוטיקה, המיקרוגל,קרני הרנטגן וכו') כנראה שאני צריך לבדוק איזה המצאה גאונית אני יכול להמציא כתוצאה מהשטויות שאני עושה. פשוט הייתי צריך להקליט מלכתחילה כמונו ולא כסטריאו. זהו, זה הכל! עכשיו זה עובד. תודה לך על העזרה.

HeavenlyB

New member
אני משתמש ב DBpowerAMP

אבל עד כמה שידוע לי, הגרסא שמופצת עכשיו היא לא חינמית כמו בעבר.

למעלה