זליגה כמה ואיך?

rayven11

New member
זליגה כמה ואיך?

איך אפשר למדוד את גודל הזליגה אני מבין שמעל 30 מיליאמפר הפחת יקפוץ אם יש לי פחות איך אפשר למדוד את זה?

עם אמפרמטר

אם הפחת קופץ זה בעיה אחרת קצת בעיה למדוד אבל כל עוד הוא לא קופץ אין שום בעיה למדוד

אצ3

New member
ישנו מכשיר הבודק

זמן תגובה, מהירות תגובה ב ms וגם בכמה ma הפחת קופץ תעשה סקר טלפונים בין החשמלאים מי מבצע בדיקה כזו

אצ3

New member
המכשיר בודק מעצמו את מה שצריך

המכשיר בודק מהירות תגובה בכמה בדיקות 1. בחצי מהזרם הנקוב של הפחת (המכשיר לא אמור לקפוץ O.L.) 2. 1X מהזרם הנקוב של הפחת (הפחת אמור לקפוץ ולתת את זמן התגובה). 3. 5X מהזרם הנקוב של הפחת (הפחת אמור לקפוץ בזמן יותר קטן מהבדיקה 1X) 4. בדיקת mA . בכמה mA יקפוץ הפחת. (יש לכייל את המכשיר לזרם הנקוב של הפחת 30 mA בד"כ) יש שני אפשרויות לבדיקה. 1. לחבר את המכשיר לאחד מהשקעים בבית. 2. לחבר את המכשיר לפחת בלוח החשמל. מקווה שעזרתי לך

אצ3

New member
מצטער לא יכול לעזור לך

לא שמעתי שאפשר לבדוק זליגה בפחת באבומטר יכול להיות שאפשר אני לא יודע

רשר

Well-known member
מנהל
מדידת זרם פחת

מאוד מסובכת בגלל הזרמים הקטנים והמתח הגבוה, ניתן למדוד באופן עקיף את ההפרש בין פזה לאפס ע"י סליל זהה לסליל שמותקן במפסק הפחת. הדרך המקובלת היא ע"י תיבת נגדים שיוצרת זרם פחת שמפעיל את הממסר וכדי לבדוק מפסק צריך לנתק את כל המערכת כדי של תהיה זליגה נוספת שלא דרך התיבה. חיפוש בפורום יראה לך את התיבה בדגם הישן כיום יש מכשיר רב מודד שמבצע מספר מדידות בינהן זליגה, רמת בידוד(מגר),,,

למעלה