זכר-נקבה בג'אקו

eliranking1

New member
זכר-נקבה בג'אקו

יש שיטה להבדיל בין זכר לנקבה בג'אקו? מלהסתכל עליהם?? ואיך זה הולך בבדיקה במרפאה מרדימים אותם או מה?

jako1234

New member
יש בדיקת דם

על פיה נקבע מין הג'אקו. זה עולה משהו 200-250 לא זוכר ממש

רואי

New member
אכן. אבל..

אני מסכים שרק בדיקת דיאנאיי תאמר בוודאות מה מין התוכי, אבל אפשר לשער לפי המראה מה מין התוכי. למשל: לזכר יש צוואר ארוך יותר, הוא שורק הרבה יותר, הוא גדול יותר, הראש שלו יותר גדול, הצורה של העין עגולה יותר (אצל הנקבה העין יותר בצורה של אליפסה). אצל הנקבה הרווח בין הרגליים הוא יותר רחב(ואולי זה רק מיתוס?)..וכמובן המראה כללי.. אני חייב לציין שכל מה שאמרתי לא בהכרח מצביע על המין של התוכי אבל אולי מכלול הסממנים יכול לעזור... ושוב- אין תחליף לבדיקת דיאנאיי

../images/Emo12.gif

אין תחליף לדיקת ה-DNA או האנדוסקופיה. כל מה שכתב זה בלשון יפה שטיות
זה בדיוק כמו החכמולוגים שאומרים שאפשר להבדיל במישוש, בין זכר לנקבה בציפורי אהבה. אוהד

רואי

New member
אמרתי שאין תחליף.. אבל..

קודם כל -דיברתי על ג'אקו ספציפית ולא על תוכים אחרים... ובג'אקויים כמו בתוכים אחרים אמנם אין תחליף לבדיקת דיאנאיי, אבל כאמור בהודעתי הקודמת- לפי מראה אפשר רק לנחש את המין ולא אמרתי שסיכויי ההצלחה הם גבוהים, אבל למשל אדם שמבין טוב בג'אקויים ומגדלים הרבה כאלה- לאדם כזה יש סיכויים לא רעים לזהות את המין לפי המראה.. ושוב- הסימנים שאמרתי זה לג'אקו ספציפית ואין תחליף לבדיקת דיאנאיי

רב שואל

New member
נקבה

טוב, לי אין בעייה לזהות את מין הג'אקו שלי משום שהוא הטיל ביצים מספר פעמים ולכן הוא.......... הבעייה היא שלאחר כעשרים שנה שאני מגדל אותו הופיעה לפני מס' חודשים קרחת בין הגרון לחזה. מי יודע מה יכולות להיות הסיבות לקרחת שכזו, וכיצד ניתן לפתור את הבעייה? תודה

רב שואל

New member
נקבה

טוב, לי אין בעייה לזהות את מין הג'אקו שלי משום שהוא הטיל ביצים מספר פעמים ולכן הוא.......... הבעייה היא שלאחר כעשרים שנה שאני מגדל אותו הופיעה לפני מס' חודשים קרחת בין הגרון לחזה. מי יודע מה יכולות להיות הסיבות לקרחת שכזו, וכיצד ניתן לפתור את הבעייה? תודה

למעלה