זכרתי לך

נשואה1

New member
זכרתי לך

"זכרתי לך חסד נעורייך אהבת כלולותייך לכתך אחרי במדבר ... שנה" במדבר? - שאלתי כן, היו גם שנות מדבר וציה - ענית. נעורי? - שאלתי. הרי לא היית הראשון.... אז מה? - ענית, אז מה? כלולותי? - שאלתי. והרי זה זכרון כה נשכח, כה רחוק.... אז מה? - ענית. גם מזכרונות רחוקים ונידחים בונים יסודות. ואני? נעורי כבר הרחק ממני. כלולותי כבר זכרון רחוק רחוק. הזמן טבע את עצמו בקפלי גופי ופני. איפה אותה נערה בשמלת כלולות צחה ועיניים בורקות? איפה אותו הנער?... בשנות המדבר הרחוקות לא ניתקנו. שנות השפע חיברו והידקו עד לאין הפרד. יום המשפחה האחרון מצא אותנו , זוג ללא ילדיו, לבד בבית עם זר פרחים. הקטנה משחקת בחיילים הגדול בחיק משפחתו הפרטית והחדשה. ורק אנחנו זה עם זו וזו עם זה, וסוג של חשבון נפש מרחף באוויר. לא סיפרתי לו על זכרונותי הסוערים. לא סיפרתי לו על שעות של אהבה גנובה. פשוט הנחתי את ראשי על כתפו (שפעם היתה חסונה יותר....) ונתתי לעצמי לחזור הביתה. בשלום.

בניית יסודות....

ערך חשוב שבזכותו מתאפשרת תמיד הדרך חזרה הביתה! מקסים!

odo13z

New member
נשואה אלמונית......./images/Emo66.gif

כל כך יפות....המילים שלך. כל כך עצובות כל כך אמיתיות כולנו חווים את זה.....לא ? גם אלה שעושים הצגות....כלפי חוץ מרגישים בלב....בדיוק ככה.... ומה עושים עם זה.....? לרוב...שום כלום. עוצמים עיניים....מכבים את הלב... חיים רק בחלום.... מהי אהבה....מה היא מבקשת...? היא רוצה את כל מה שהיית....את כל מה שאתה.

שמים1

New member
איזה יופי כתבת נשואה../images/Emo141.gif

כל כך אמיתי ונכון. והעיקר ששבת הביתה בשלום

טאKילה

New member
../images/Emo140.gifWOWWWWW..

עשית לי דמעות, ריגש לי לקרוא אותך. כתבת נפלא.....
העברת את המילים בנגיעה חודרת הישר ללב. אהבתי מאוד..

נשואה 1. מקסים ונהדר. כייף להתרפק

ולחזור אל הרגע ההוא בו ידענו לאהוב מקרוב. מקסים שהצליח לך... גם ממרחק של זמן. אהבתי מאד את מה שכתבת.

../images/Emo24.gifאיזה מקסים...

איזה יופי של כתיבה.. איזה כייף לחזור הביתה... כתבת מדהים ונוגע ללב.....

למעלה