נכון, והרבה פעמים במצבים כאלה
ילד לא ממש יבין מה עובר עליו ולא יידע להסביר מה בדיוק רע. זה לא שהעניין הוא שמרביצים או מציקים ושכשההורים שומעים את זה אז הם מקבלים את כל האינפורמציה. מהנסיון שלי ושל ילדים בכיתה שלי - זה ממש לא שההורים לא היו קשובים, הם חשבו שבבי"ס הזה יהיה לילדים טוב יותר. הם פשוט לא ידעו כי גם הילדים לא ממש ידעו, מקסימום ידעו לספר על חלק מהתמודדות ואלה בד"כ דברים נורמאליים שכמו שנטשה אומרת אם בגינם יעבירו כיתה אז כל הכיתות בישראל לא יספיקו.
נכון, והרבה פעמים במצבים כאלהאני לא מסכימה
עושה רושם שההורים כן היו קשובים. הילדה בעצם לא הודתה אפילו בפני עצמה שלא טוב לה. וגם זה לא כל כך פשוט. לפעמים לא טוב לך, אבל אתה לא מוותר, אתה מקווה שתוכל לשפר. היא כותבת שהיא כן רצתה להיות מקובלת, כן רצתה להיות חלק מהמסגרת. מי אמר שבכיתה רגילה היא לא היתה מוצאת את עצמה מבודדת, או עם חברים לכאורה, אבל בעצם בודדה ? לא כל ילד (מחונן או לא) שמוצא את עצמו בכתה לא במקום שבו הוא רוצה להיות - ההורים ישר צריכים להסיק מסקנה שזה רע, רע, רע - ולהעביר לכתה אחרת. יש ילדים שבשיטה הזו כל הכתות במדינת ישראל לא יספיקו להם.
ילד לא ממש יבין מה עובר עליו ולא יידע להסביר מה בדיוק רע. זה לא שהעניין הוא שמרביצים או מציקים ושכשההורים שומעים את זה אז הם מקבלים את כל האינפורמציה. מהנסיון שלי ושל ילדים בכיתה שלי - זה ממש לא שההורים לא היו קשובים, הם חשבו שבבי"ס הזה יהיה לילדים טוב יותר. הם פשוט לא ידעו כי גם הילדים לא ממש ידעו, מקסימום ידעו לספר על חלק מהתמודדות ואלה בד"כ דברים נורמאליים שכמו שנטשה אומרת אם בגינם יעבירו כיתה אז כל הכיתות בישראל לא יספיקו.