זכרונות

Mאיה

New member
זכרונות

אני זוכרת איך ביום בהיר אחד פתחתי כאן את הדלת. פורום קטן ששוכן לו בין ים של פורומים. פורום " להרגיש טוב". אני זוכרת את ההודעה שרשמתי, על איך מרגישים טוב. הודעה שנרשמה לאחר גילוי מסעיר, לאחר נבירה ארוכה בנפש הפסימית, לאחר גילוי שאנני פסימית יותר. שמצאתי את הדרך להיות אופטימית. אני זוכרת שהיה כאן מנהל פורום מדהים שנקרא גיל (אל תדאגו הוא לא נעלם, הוא רק שינה את שמו ל-גילגיל ואת צבעו...ממש זיקית!
). אני גם זוכרת שהיה כאן דוקטור עישר...שנעלם לו ביום בהיר אחד(איפה הוא???...אולי כבר לא מוצא את המילים, כי ברגע שמעיין רואה שנולדים להם דוקטורים קטנים שממשיכים את המורשת שלו. אבל לא מבין שמקומו עדיין איתנו ושאין אנו תחליף לעיצות שלו!) אני זוכרת את איב הקטנה והמתוקה שהייתה מחפשת את הדוקטור כי היו לה הרבה שאלות שעלייהן רק הוא יכל לענות (בחוכמתו הבודדה) ועתה היא כבר לא זקוקה לו, כי מצאה אוזן קשבת אצל החברים החדשים, כי מצאה פינה בלב אצל אלו היושבים. אני עוד זוכרת את סיון שאת הפורום לעולם לא נוטשת...היא הייתה קצת שקטה, ועתה ממש זורחת וזוהרת! אני גם זוכרת את חוכמית שהייתה באה, מציצה, אומרת דברה והולכת. ממש כמו עכשיו. היו בטוחים שזה שאתם לא רואים אותה- זה לא שהיא לא קיימת! היא עוד תגיח ותפתיע...ולא תדעו מהיכן זה בא לכם!...רק תזכרו ראש חכם מסתובב כאן (הוא פשוט נסתר מעיננו כאן...ולא לאורך זמן). אני זוכרת שהפורום היה משנה פניו (מחליף דף) כל כמה ימים (המון זמן!). אני גם זוכרת, ובמיוחד זוכרת את זה...שהייתי נכנסת לכאן ופשוט מתמוגגת, כי מצאתי לי בית והוא הכי הכי בעולם. כן, כל זאת אני זוכרת. ועתה הכל השתנה. ואתם יודעים מה?? אין כמו הבית כמו שהוא עתה!!! בית שמאכלס בתוכו כל כך הרבה אנשים, אנשים מדהימים! כל אחד מביא משהו מתוכו, משהו חיובי, שמאיר את הבית, ומעיר את כל השכנים...והם באים! אז אני יושבת לי מחוייכת
וחושבת. כמה טוב שמצאתי לי בית. וכמה נפלא שקורים שינויים! ואתם בטח שואלים...מה פתאום נזכרת?? אין לי ממש תשובה לכך, אבל אני כנראה שזה מביא אותי להעריך את מה שיש לי ולנו כאן כעת! ואני אוהבת אותכם מאוד!!! Mאיה.

סיון b

New member
Mאיוש....

וואוו! איזו הודעה יפה רשמת לנו ועלינו.... בית חם, משפחה! נוגע ללב! ואיך אני שמחה לשמוע את האופטימיות בקולך... את פשוט נפלאה! גם אני הייתי אופטימית... אוייייייי, שמים עכשיו את השיר האהוב עלי ברדיו! מזכיר לי מישהו..... חייבת להקשיב לו. אני אחזור אליך עוד שניה! sing / travis.......

חוכמית

New member
כן, מאיה את צודקת!!!! ../images/Emo8.gif

אני כל הזמן פה, ידעתי שאת (חדת חושים שכמותך
תשימי לב לפרטים הקטנים ומיד.אני אתכם כל הזמן וגם עם עצמי. אם מענין אתכם מה עשיתי כל הזמן הזה אז אני מוכנה לספר. רק אם תבקשו יפה

סיון b

New member
יוווו, חוכמית התגעגעתי....

אני שמחה שאת כאן קוראת אותנו, ומידי פעם מגיחה גם להגיב! את תמיד איתנו בלב, גם כשאת לא פיזית בפורום! אני מבקשת יפה..... מה עשית כל הזמן הזה???
ממש מוחץ, סיון

Mאיה

New member
איך?? איך נחשתי...

שאיך שתקראי את תגיעי להגיב...איך? יאללה, צדקו מי שאמרו שאני גדולה!!(וצנועה..
) אופםםם... תגדירי גדולה!! בגיל? במשקל? בגובה? ה-ס-ת-ב-כ-ת-י!! חוכמית, ספרי ספרי מה עבר עלייך. אני מחכה... מתה לדעת! ומקווה שרק דברים טובים! ומה שלום הדודה??... מתה עלייך!! Mאיה.

חוכמית

New member
מתוקות שלי ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo24.gif

אז מה לעשות היו ימים סגריריים ביותר שלי כזה חשבון נפש ונסיון לקבל החלטות לגבי עצמי עם עצמי.אבל,,,נעזרתי בכם המון. קראתי וקראתי את ים החיבוקים והנישוקים ובהתחלה (כמו פולניה טובה) אמרתי- פויה אסור לפנק יותר מידי.סתאאאם. אז... אמרתי ב
קנאה ירוקה ביותר שאתם יודעים את מי אתם כל הזמן מחבקים ומשקים ואני לא.וזה ממש לא בסדרושיש פה פורום על ופורום רגיל וזה גם לא בסדר(איך הפולניות????))) נכתבו פה דברים גדולים ואני חושבת שיש פה עבודה נהדרת
אגב, איפה תמוז???????? בסרטים בערבית של ימי שישי לפני הרבה שנים (למי שזוכר) היו אומרים הרבה:וואחאשתיני אאווי אווי שזה בתרגום לשפת הפולניות:התגעגעגעתי מאוד מאוד... חוץ מזה
חטאתי וסיירתי במקומות אחרים ברשת וחפשתי לי ריגושים חדשים כמו שעשיתי הרבה פעמים בחיי ו... אין כמוכם תאמינו לי. אתם הכי שיש!!!
ד.א. אפשר לסדר את הכתר בראש רשימת האייקונים כדי שלא אצטרך לבזבז זמן על פתיחת חלון....סתתתתאם. מאיה, את גדולה, וכנראה שבמימדים אנחנו די דומות, ונראה לי בין השורות שיש לנו הסתכלות על החיים מאוד דומה וכנראה שחוינו גם דברים דומים. זו ההתרשמות שלי, מתוקה. סיוונוש, שמש מאירה המשיכי להאיר אותנו אוהבת
ולכולם הרי הודעה: דודה זושקה ודודה ג´ניה נסעו ביחד בדיל בזיל הזול למרחצאות עם ארוחות בוקר וערב בחינם-למומבסה. סוף סוף משהו יטפל בדיפיקות הלב וכאבי הברכיים ואם ירצה השם גם יכנס קצת חום ללב הפולני שלהן. הן עזבו את ישקה וצביקה בבית לאנחות, והם משחקים כל ערב רמי, ומזמינים פיצה ונערות לווי.... אנחנו נעשה מסיבות עד הבוקר ונזמין את העוזרת לפני שהדודות יגיעו לנקות את הפנלים... אגב, אני לא פולניה(שיהיה ברור) אני מתוצרת בולגריה!!!! נשיקות ....פוווווף

Mאיה

New member
מי אמר מסיבה?? ../images/Emo48.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo41.gif

מי??????? מסיבה אז אני בא!!!!!!!!(התאים לי לחרוז..) תגידי מקום, שעה, אני בא!!!! ותעשי את זה זריז, לפני שהנודניקיות הפולניות הללו חוזרות ממומבסה. אני אשלח את גילגיל להעסיק את ישקה וצביקה במשחק רמי..נזמין להם פיצה ענקית! אפילו אחת נוספת... ולנו??? חשפניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם! אז מי עוד בא(ההההההההה)? נשיקות, Mאיה.

למעלה