"זכרונות"...

גל ים..

New member
"זכרונות"...

אז זהו בשעה טובה ומוצלחת החנות מתחילה לתפקד ואתם מוזמנים לבקר... במידה ומישהו מעוניין ליצור עימי קשר מוזמן לעשות זאת במסרים ואעביר לו מספר טלפון ...אם אני לא עונה מהר זה רק בגלל שאין לי מחשב בחנות כך שלא לכעוס... בוקר נפלא לכולנו גלי

python 4

New member
מזל טוב גלי!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

עכשיו אפשר לקפוץ לאיזה שקית טרופית?

ke1234

New member
../images/Emo85.gifבהצלחה לגלי

שיהיו שפע קונים נחמדים ושתעסי עסקים נהדרים "רק המעז מצליח" גיל. אבוא לבקר כמובן.

גל ים..

New member
תודה ענקית חברים ואפילו יש הפתעה..

יצא לי לשוחח היום על החנות עם מישהו ומתברר שהלה יש לו אוסף ענק של בולים בערך עשרה אלבומים גדולים מאוד ששייכים לסבו וסבתו והוא ישמח להעביר לי אותם כמובן למכירה והוא ירצה הערכה וכו'... כך שאספני הבולים היכונו ...ומנצלת את הודעתי הנ'ל גם לבקש מכם אם למישהו יש פרימוס ישן במצב טוב עובד אשמח מאוד לדבר איתו בעניין כמו כן דברים ישנים או כל דבר אחר שברצונכם למכור יש אפשרות לבצע קונסיגנציה ...שיהיה לכולכם יום נפלא ותודה לכם ... חוזרת בערב מאוחר מי שירצה לשמוע עוד פרטים אבקש רשות מאבא של נועם או מגיל להעביר את הטלפון שלי כך שיהיה קל יותר ומהיר יותר לדבר איתי ... גלי

oren*

New member
עברתי בצהריים ליד החנות והצצתי,

בהחלט נראה שאת מקימה פינה חמה וייחודית לאוספים ופריטים נוסטלגיים. אני גר חמש דקות משם, את מוזמנת לשלוח מסר אם את צריכה עזרה במשהו (ארגון, תליה וכו...).

גל ים..

New member
יווווו אורן ולא נכנסת מכות תקבל|חיב

תודה תודה אשמח בהחלט לעזרה ואם אתה רוצה להכניס דברים לחנות בשמחה...אתה מוזמן לבקר גם מחר הכנסתי גם מריונטות היום ...ותמונות ויגיעו גם מסכות בקיצור עובדת כמו חמורררררררר.... תודה למברכים ויאללה תקפצו לבקר ..ברגע שיהיה שלט אעשה גם פתיחה מרשימה ונקווה שהמקום יהיה בסך הכל מקום נחמד לאנשים שאוהבים את האספנות כמונו... גלי

יוווו מריונטות! |שוקלת אוסף חדש|

שלחי לי במסר את הכתובת (אמנם הוד השרון נראית לי כמעבר להרי החושך, אבל בשבילך, אעשה מאמץ).

oren*

New member
היה סגור והנחתי שכמו שאר החנויות

גם את סוגרת ביום שלישי אחר הצהריים (זו הסיבה שרק הצצתי ולא נכנסתי פנימה). מקווה להספיק לעבור מחר (תהיי שם בערך בארבע?).

נויקה

New member
שכנים שכנים

אני חלפתי ביעף עם האוטו ובדיוק באתי לשאול אותך האם פתחת- עכשיו אני מבינה שכן. בהזדמנות ראשונה אקפוץ להגיד שלום. המון המון בהצלחה!!! נעה

אני מתקן, בתוקף סמכותי שהוענקה לי

אפשר לפרסם את החנות ישירות כאן, בפורום, בלי לחשוש לשום דבר. מדובר בחנות של אוספים, שבעצם מיועדת בדיוק לאנשים כמונו, עם אותה המחלה שאנחנו סובלים ממנה. גל - את מוזמנת להכניס הודעה עם כל הפרטים, ובתנאי שכל מי שיבוא לחנות עם ההודעה וכרטיס משתתף בפורום ויוכיח שקוראים לו ירון יקבל טרופית.

למעלה