בואנה יא חתיכת חריף! יא חד! יא מדבר ברמזים שאי אפשר להבין! יא פילוסוף! יא...
P puma141 New member 2/9/15 #19 בואנה יא חתיכת חריף! יא חד! יא מדבר ברמזים שאי אפשר להבין! יא פילוסוף! יא..................................... *לא אומרת מה*
בואנה יא חתיכת חריף! יא חד! יא מדבר ברמזים שאי אפשר להבין! יא פילוסוף! יא..................................... *לא אומרת מה*
P puma141 New member 7/9/15 #32 תעלה לצוק, זיקן. אני מאחוריך........ *נחסוך לך את השטיח. פשוט עוף לך.......אני שם כדי לעזור*.
P puma141 New member 2/9/15 #24 ^^^^^ תשובה למתח: תקרא- ותגיד לי אם אתה רוצה להכחיל......... אם לא נעים לך לכתוב פה, שלח מסר.
P puma141 New member 2/9/15 #20 חוץ מזה נמאס לי מהקירקסנות שלך.. מהדיבורים הסתמיים, השטויות..... אם אתה רוצה לדבר איתי- תפתח דיונים מעניינים, סוחפים, רציניים, שילמדו אותי משהו. אתה רק מקשקש קישקושים..שטויות כמו חול- ואין מה לזלול. נמאס! מושחת. איתך הסליחה, אני.
חוץ מזה נמאס לי מהקירקסנות שלך.. מהדיבורים הסתמיים, השטויות..... אם אתה רוצה לדבר איתי- תפתח דיונים מעניינים, סוחפים, רציניים, שילמדו אותי משהו. אתה רק מקשקש קישקושים..שטויות כמו חול- ואין מה לזלול. נמאס! מושחת. איתך הסליחה, אני.
ז זיקן New member מנהל 2/9/15 #25 סנדוויץ זה לא שטויות. זה שאת לא בעינינים לא אומר שזה שטויות. זוכרת את סיימור וההסכם שלי איתו?
P puma141 New member 2/9/15 #27 ההסכם שלך עם סימור מונח באותו מדף של סוק ותרנגול הכפרה! חטט שם. יש לך לינק? אתה רואה שהכל שטויות? במקום שתביא משהו מוחשי.......תקף! דבר איתי בלינקים....................כפרה עליך! או שפשוט.............. *לא אומרת מה*
ההסכם שלך עם סימור מונח באותו מדף של סוק ותרנגול הכפרה! חטט שם. יש לך לינק? אתה רואה שהכל שטויות? במקום שתביא משהו מוחשי.......תקף! דבר איתי בלינקים....................כפרה עליך! או שפשוט.............. *לא אומרת מה*
P puma141 New member 7/9/15 #31 כמה חולים יש פה......מה יהיה? חחחחחחחחחח טוחנים את עצמם בדמיונות.... אני בקטע של סקס שלא נמצא לא בפנטזיות שלך- ולא של תפוז........ גם אם אני אסביר לך-אין לך את התאים הפעילים המתאימים להבין. עוד לא הבנת שאתה..................... לא אומרת מה.
כמה חולים יש פה......מה יהיה? חחחחחחחחחח טוחנים את עצמם בדמיונות.... אני בקטע של סקס שלא נמצא לא בפנטזיות שלך- ולא של תפוז........ גם אם אני אסביר לך-אין לך את התאים הפעילים המתאימים להבין. עוד לא הבנת שאתה..................... לא אומרת מה.