זכרונות.. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2160&MessageId=176296127
ז זיקן New member מנהל 29/8/15 #1 זכרונות.. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2160&MessageId=176296127
P puma141 New member 30/8/15 #2 תקשיב- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רצחת! אחד הדברים המצחיקים שראיתי כאן! עבודה של פנו?
P puma141 New member 1/9/15 #5 יווווווווווווווווו האדמת! תדע שזה כבוד עצום שנבחרת-אתה. דווקא אתה...מכולם. אני מאחלת לך בהצלחה בתפקיד החדש, המוערך. *אני ממש מתרגשת!
יווווווווווווווווו האדמת! תדע שזה כבוד עצום שנבחרת-אתה. דווקא אתה...מכולם. אני מאחלת לך בהצלחה בתפקיד החדש, המוערך. *אני ממש מתרגשת!
P puma141 New member 2/9/15 #7 אני אחזור אליך עם תשובה מנומקת. לא לוקחת סיכונים לדבר סתם איתך, עכשיו.
P puma141 New member 2/9/15 #11 אל תתחצף! תפנים את העובדה שאתה "ראש שכבה"- והשכבה- זו אני!! רק אני... שכבה דקה מאוד, שבירה... אתה עלול להשאר בלי שכבה, איף יו נוו וואט איי..........
אל תתחצף! תפנים את העובדה שאתה "ראש שכבה"- והשכבה- זו אני!! רק אני... שכבה דקה מאוד, שבירה... אתה עלול להשאר בלי שכבה, איף יו נוו וואט איי..........
P puma141 New member 2/9/15 #14 אוקיי...... אתה רכז שכבה- בעייתית. השכבה שזיקן מנסה להפטר ממנה...שכבה מאתגרת. רק רק רק- אל תכחיל לי פתאום! תבטיח.. *לא סובלת את המנהלים של תפוז*. אופססססססססססססססססססססססססססססססס!
אוקיי...... אתה רכז שכבה- בעייתית. השכבה שזיקן מנסה להפטר ממנה...שכבה מאתגרת. רק רק רק- אל תכחיל לי פתאום! תבטיח.. *לא סובלת את המנהלים של תפוז*. אופססססססססססססססססססססססססססססססס!
א איש המתח New member 2/9/15 #23 מדוע? הרי מדובר בי. איש     המתח. לא 'תמליכי' אותי ותסכימי להיות תחת חסותי?
P puma141 New member 2/9/15 #26 בחסות מתח. אני חייבת לחשוב על תשובה גם כאן.. לא מסוגלת לענות בשליף. זה נגמר, תשובות נמהרות.....חסרות אחריות, לכיוונך.
בחסות מתח. אני חייבת לחשוב על תשובה גם כאן.. לא מסוגלת לענות בשליף. זה נגמר, תשובות נמהרות.....חסרות אחריות, לכיוונך.
P puma141 New member 2/9/15 #15 תאכל עשב מצידי, זיקן.... אתה כבר לא מחליט עלי! אני מקשיבה רק לאדומים. אבל אם אתה רוצה ובא לך- תשתתף בשיחות/דיונים שלנו-בקטנה..
תאכל עשב מצידי, זיקן.... אתה כבר לא מחליט עלי! אני מקשיבה רק לאדומים. אבל אם אתה רוצה ובא לך- תשתתף בשיחות/דיונים שלנו-בקטנה..