למדתי לקבל עזרה בתודה
אני הייתי רגילה לעוזרה פעם בשבוע וירדתי לפעם בחודש ככל שהיכולת שלי ירדה פחות בקשתי עזרה מסתפקת בחדר שלי שאר הביץ לא נוגעת בו וככה פחות מתאמצת אבל להרים דברים במדרגות קשה לי , וכל פעם שערכתי קניות ועזרו לי במדרגות שהגעתי הביתה פרצתי בבכי , כי הייתי זקוקה לעזרה , כי אבדתי את היכולת האישית שלי שחברה שאלה את צריכה משהו , תמיד אמרתי ברוך השם לא חסר כלום, גם אם המקרר היה רייק לחלוטין למדתי להסתדר עם קניות של דברים יבשים ואחסון ארוך , להזמין ירקות בפון והגיחע במשלוח \ ומאחר ואני צמחונית המשלוח של הירקנית פתר את הבעיה העחקרית עד שלמדתי לבקש עזרה , ולהגיד תודה ולהודות על החברות בלי להתבייש , בתנאי שאני אשלם את העלות של הקניות , וזה התקבל בהבנה ע"י החברה ובעלה ואז לפני ראש השנה בקשתי מהחברה שלי עזרה , ראיתי שלא אסתדר לבד, שלחה את הבת במכונית של הבעל ועשינו קניות שהספיק לי לכל החגים של תשרי ובשבוע שעבר באה הדודה שלי עם מכונית לקחה אותי מקופת חולים , לסופר ועלינו יחד עם הקניות הן למדו לעזור לי בצורה שלי יהיה נעים לקבל עזרה מהם , מקווה שהעוזרת תחזור לעבוד אחריח הלידה ואז אני הבחלט מסודרת בעזרה לבית