זכרונות

ALIZ58

New member
זכרונות

ערב טוב,וחג פורים שמח רציתי לספר לכם כמה קשה, לי שאין לי משהו לאהוב, משהו לחבק ,, חסר לי כל כך הרבה חום ואהבה.. אני מתביישת לומר ,את זה ליד ילדי ,,כי הם בעצמם מחפשים את עצמם ,והם,גם מחפשים ,אהבה אמיתית, לכן נזכרתי שיש מקום שאוכל לכתוב ולומר בלי להרגיש רגשי חרטה על מילותיי... מאד קשה לי החוסר הזה ,,וזה גורם לי לא לרצות לצאת בימי שישי למסיבות, לרקד ,עם כל זה שאני אוהבת לרקד.. השבוע ראיתי מופע ,,עם חברה ,,של שירים איטלקים שירי סן רמו ,,מומלץ,,ישבתי בערב שירים ובכיתי..טוב שהיה וחושך..כי נזכרתי ,,באהבה של בעלי לשירים, לריקודים שרקדנו.. איך זה מעניין הרי כשהיינו זוג ,מה כל הזמן, התחבקנו ,,התנשקנו ,,הימים היו מאד שגרתיים.. איך היום הכל חסר לי מפריע לי ומשגע אותי.. ותסלחו לי ,,עם אומר בגלל החוסר,, לפעמים אני מועדת,,ומאד מתחרטת...

rabenu2

New member
למרות הקושי להתגבר

למרות הקושי עלייך להתגבר לצאת ולהתהלך בזרועות גבר יש להתגבר על המשבר כי בחיים הכל עובר נעים שיש זכרונות אך אל לך לשקוע בדכאונות בחיים יש תקופות ועונות ולכן אין צורך להתענות אינך מועדת עצמך סועדת באים מסטוץ מתעודדת אל תליני שאת מועדת דרך צלחה ובהצלחה

../images/Emo24.gif

כל כך מובן ומוכר לי הקושי והצורך שאת מתארת .... הצורך בחיבוק ... הצורך בתמיכה ..בשיחה עם בן זוג... לפעמים מתפשרים .. לא לא מוכנה לקרא לזה מעידה!!! זהו צורך רגעי שמגיע לסיפוק רגעי ... אולי יש אחר כך מחשבות חרטה ,אבל לא נתנת לעצמי לשקוע בהם .
טלי

למעלה