זכרונות

Ren83

New member
זכרונות

האם זה נכון של HP DV6526EA לא תומך מיותר מ2 גיגה ראם ? האם KINGSTON יותר טובה מCEON ?

ali052

New member
תשובות.....

1- לא נכון 2- הרבה אנשים מעדיפים קינג סטון בגלל אחריות לכל החיים...א-ב-ל צריך להיזהר עקב המון זיופים בשוק.........

Ren83

New member
זיופים בKSP ?

אז אתה אומר שאין הבדלי איכות/ביצועים בין סאון לקינגסטון ? נ.ב רציתי לשאול אותך בטלפון אבל נתת לי רק את הטלפון של הבית :)

Ren83

New member
תחפש בHP.COM

הHP הישראלי והתמיכה שלו מאוד עילגים, קח לדוגמא הם אמרו לי שהנייד שלי לא תומך ביותר מ2 ג'יגה ובתמיכה של HP העולמי אמרו שכן. ובקשר לשאלתי?

Ren83

New member
לינק

http://search.hp.com/query.html?charset=iso-8859-1&lk=1&la=en&nh=10&rf=0&qs=&hpvc=sitewide&uf=1&st=1&qt=dv6526ea

Ren83

New member
עכשיו גיליתי שרשום

במפרט מחשב באתר של HP Memory Max Up to 2 GB DDR2 אז למי להאמין, לאתר או לתמיכה שלהם ?

יאיר B

New member
זה מה שחיפשתי. ממה שאני זוכר, לסדרת הפאווליון

יש הגבלה של 2GB לזיכרון (אבל אולי הם הוציאו עדכון קושחה, לא יודע). אני מאמין לאתר. בהנחה שאתה הולך להתקין חלונות 32 ביט, לא יהיה לך מה לעשות עם יותר מ-3GB זיכרון (אם תשים 4GB, המחשב בפועל ינצל 3.5GB).

kobi 23

New member
יאיר

לפי מה שאתה אומר , בעצם כל משתמשי המחשבים הניידים אין אפשרות להנות מה4 ג'יגה ,הרי כל מערכות ההפעלה שנמכרות עם המחשבים הן 32 ביט. זה נכון ?

יאיר B

New member
כן. זה נכון אגב גם למחשבים שולחניים.

מצד שני, מישהו פעם אמר באיזה טוקבק שעם SP1 לויסטה פתרו את הבעיה. לא יודע אם זה נכון (אין לי 4GB על המחשב). אני אחפש ברשת, נראה מה אני אמצא.

kobi 23

New member
אממם

כנראה שבעתיד הקרוב לא תהיה לי בררה ובמחשב הנייח שלי אני אצטרך לעבור לויסטה 64 ביט....אם ארצה 4 ג'יגה במחשב

למעלה