זכרונות.....1.8.2002

mondani5

New member
זכרונות.....1.8.2002

היום בדיוק לפני שנה ,היינו אצל פרופסור דור לבדיקת האולטרסאונד הראשונה מההחזרה ,כמה דור היה בעננים לאמר לנו: "שני שקי עובר!!!!". את ההפתעה "גנבה" לי הפונדי שעל דעת עצמה שבוע קודם עשתה אולטרסאונד ללא ידיעתי,אך ששמעתי שזה שניים ,שכחתי מיד מהמעשה שעשתה,ורק בכינו וצחקנו מאושר. אז שיר ורון היקרות, אמא ואבא צפו בכן בפעם הראשונה לפני שנה בדיוק! שיר היתה 11 מ"מ רון היתה 12 מ"מ . אני זוכרת שכל הזמן הסתכלתי על הציפורן שלי ואמרתי "וואו הן בגודל הזה" הלוואי על כל בנות הפורום ,אמן ואמן.

מירבי*

New member
הלוואי אירית, הרגע שרואים דופק

משמח כל כך, אני זוכרת את ההתרגשות אצלינו..היו שם שני שקים עם דופק בהתחלה... שבת שלום לכולנו

mondani5

New member
הי מירבי יקירה!!!

היום 2.8.03 שיר ורון בנות 5 חודשים!!!!! כבר מקשקשות,ישנות אתי במיטה,מה יכפת לי מה יגידו אחרים שזה לא בריא ושזה לא כדאי,שישנו עלי מצידי,איזה עולם כמה שהחיים משתנים מקצה לקצה!! אני לא רוצה לחשוב על זה שרואים שני שקים ויש ספיגה של אחד,זה רגע קשה מאד,דור כל הזמן אמר לי, חכי עד שהבטא תהיה 10,000 אז נהיה רגועים,ונעבור את השבוע ה-12 אני כל כך האמנתי שיהיו לי שתיים,איבדתי שניים אלוהים החזיר לי שתיים!!! לילך אתמול שיחקה עם הבנות ואמרה לי אמא מתי יהיה לי משלי,פתאום הרגשתי משהוא מדהים אלה שלושת בנותי ולמעשה שיר ורון יכולות להיות בנותיה של לילך ,אז אמרתי לשריף :"איזה כף להיות אמא וסבתא במשרה מלאה". אוהבת אירית

איריתוש חמודה../images/Emo23.gif

אין דבר כזה שמשהו שאת עושה להתקרב לבנות הוא לא בריא. הן יכולות לישון איתך ולהיות בכמות שאת תרגישי שנוח לך איתן ולהן איתך.דוקא הקירבה מעניקה המון ביטחון בעתיד. ירין עד היום בא לישון איתנו מדי פעם בלילה. הם זקוקים לקרבה ולמה שלא ניתן להם אחרי שכל כך חיכינו להם. נגמרו שיטות החינוך הישנות. תסמכי על האינסטינקטים והאינטואיציות הנהדרות שלך ותפנקי אותן כמה שרק אפשר. זה גם הפינוק שלנו. מתגעגעת ונשיקות לכולם

mondani5

New member
לירון יקירה!!!

ירין לא גיהק היום?, כל היום דיברתי עליו,איזה ילד מקסים ויפיוף. את ידידה אמיתית. מחכים לכם לביקור, אוהבת אירית

למעלה