זכרונות של מייקי..

זכרונות של מייקי..

שם בבריכה הגדולה אל מול מים כחולים ושמיכה פתחת בחצי שאלה ומשם התפתחה השיחה. מבטך שם בישר כי צפוי משהו כלל לא מתוכנן שאלת ואמרתי "נשוי.." חששתי שקצת מסוכן. ואת יא חולת אתגרים לא ויתרת, לא הלכת לשלום אמרת לי "אסוף ת´דברים ובוא ונלך למלון". "נבלה לנו כמה שעות" (נשארתי המום, מחוייך) "מבטיחה לך ים הפתעות חוויה שלעולם לא תשכח" נתקפתי כזה דיסוננס מול גופה החטוב המדהים נותרתי עומד מהוסס אמרתי "סליחה..לא מתאים" ואז אלילת המזל היקרה שאף פעם לא מצ´פרת אותי הפעם,רק הפעם, לסחבק עזרה כי ההיא חברה של..אשתי.

מזל... חחחחח

מה קרה למשקל של הבית האחרון? (נראה לי שהשינוי במשקל קשור לתופעה שנקראת "פניקה")

sahr12

New member
המורה??? תפסתי אותך!!!!

אומרים "פאניקה"....חחחחחחחחחח מייקי??רק דבר אחד...מי שילם על החדר במלון?????חחחח

סימפטומים לפאניקה...

1.פעימות לב מהירות. 2.טישוטש 3.כאבים בחזה 4.גלי קור או חום 5.עקצוצים ברגליים/ ידיים 6.הזעה. 7.פחד מאיבוד שליטה 8.אימה 9.פחד ממוות. 10.פחד משגעון. 11.שרירים קופצניים. עד כאן פינתה של מישל

ר ו ח

New member
וואוו מישל....../images/Emo12.gif

אלה לא רק סימפטומים של פאניקה.. חחחחח...תקני אותי אם אני טועה.

sahr12

New member
טישוטש????????????????

אני חושב שזה מה שאני מרגיש........חחחחחחחח

ר ו ח

New member
אם זה כך סער....

לך...בעצם רוץ מיד לשטוף ת´פנים... מיד! טישטוש....

sahr12

New member
אני עוד יחשוב שאת חובבת סאדו...מאזו

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.........לפי הסימני קריאה אחרי ה"מיד!"... "בנתיים סוגרים את המים!!!" חחחחחח...

sahr12

New member
חחחחחח......זה צבע שמן....

איזה כיף זה לשפשף עם הסבון.......חחחחחחח

ר ו ח

New member
חחחחח סער...

סיפורו של .....שוט!
<שששש....מה לי ולסאדו???????>

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה שריר? על מה את מדברת? שיט אצלי זה שריר רפוי למדי.

אירובי בלי חזיית ספורט.......

יש לי חולשה לאירובי יש לי חולשה לאירובי בלי חזייה יש לי חולשה לאירובי בלי חזיית ספורט ר-מ-מ-ב-ר מי...איי אם אול אין יור הנד בייב...

תפסתי אותך גם... חחח

לא אומרים "פאניקה" אלא כותבים "פאניקה".. חוצמיזה.. המורות שלך לא לימדו אותך ש... גם מורות הן בני אדם? וש.. גם מורות טועות?

מזל... חחחחח

מה קרה למשקל של הבית האחרון? (נראה לי שהשינוי במשקל קשור לתופעה שנקראת "פניקה")

למעלה