זכרונות "מן הבית".

זכרונות "מן הבית".

מדי פעם אני רואה באיזו אהבה מדברים כאן בפורום על חפצים שנשתמרו מהתקופה בעיראק. מי שיש לה/לו חפצים כאלה שהיה רוצה לצלם אותם, וכך לשתף אותם עם שאר החברים - שיגיד, ואשמח לצלם את החפצים היקרים לבעליהם. אני מצרף תצלום של מספר "ענתיקות" שצילמתי לאחרונה, להנאתכם. מה מזכיר לכם כל חפץ? ואגב, יש במורשת יהודי בבל צילומים של חפצים שנתרמו להם, אך הצילומים הם "על הפנים" - כהים, מטושטשים, עקומים ושאר מרעין בישין. יום טוב לכולנו, יהודה

פנטומימה צהריים טובים אני מתגעגעת

לכל הדברים הישנים, תאמן לי החיים היו יותר פשוטים , יותר שמחת חיים , מה שווה כל הלקסוס , אם כל הזמן יש מרוץ לחיים , כל הזמן יש דברים חדשים , וקונים וקונים ונכנסים למנוס , בקצור אין נחת, אז מה יותר טוב , נחת או לוקסוס ? תחשבו על זה , בריאות נחת ואושר , בידידות מונירה האחת ,

מונירה חביבה, אם יש לך פריטים ישנים

שאת רוצה שאצלם, אז אנא הגידי. שיהיה לך יום נפלא, יהודה

DORIY1

New member
ליהודה

אולי תציג את כולם בפינה מיוחדת של "ענתיקות יהודה" . מה דעתך ? נראה לי שכולם ישמחו .

אשמח לצלם ענתיקות של חברי הפורום,

ולאחר מכן להציג אותן בפורום. והערה בלתי צנועה בעליל: אני טוב בצילום!!

היי חברות/ים; חשבתי שמישהו יגלה

עניין בהצעתי. לא נורא, ובנחמת ציון ננוחם.

סועד

New member
יהודה יקר, לא ענינו לא מחוסר תשומת

לב, אלא מתוך הנחה שאם יש ברשותך 90 מוצגים אז כמעט בטוח שיש לך את כל המוצגים. אולי כדאי שתציג את המוצגים ואם יש פריט שלא מופיע נשמח להוסיפו לאוסף, כמובן שאם יש למי שברשותו מוצג כזה. במלוא ההערכה על עבודת המחקר שאתה מקדיש לנושא. בברכה שוש.

סועד, אין לי תכשיטים, כדורי עופרת

(נגד עין הרע), פמוטים, חנוכיות, מזוזות, כלי בישול, פריטי לבוש ואלא אאח'רה. יהודה

סועד

New member
יהודה ראשית כוסות רוח היו כוסות

דקות רגילות של תה, אבל פעם ייצרו כוסות רגילות ולא דורלקס. לגבי שאר הדברים אנסה לברר . כדורי עופרת יש כמעט בכל חנות תבלינים.

צדקת. מצאתי כדורי עופרת/בדיל בחנות

תבלינים ברעננה. 100 גר' ב-5 שקלים, יקר קצת יותר מבוטנים מזן ענק. שאלתי את המוכר לגבי זכר/נקבה אך הוא סימן לי בכף ידו סימן של דחייה.

למעלה