זכרונות מאיטליה

זכרונות מאיטליה

זהו נגמר, אני בבית, מתחיל להתאושש מהחלום האיטלקי. ביקרתי בעבר כבר מספר פעמים באיטליה, אך לא לתקופה ארוכה כמו הפעם הזו.... חודש ימים בחבל פיאמונטה שטורינו היא בירתו. הפינה הצפון מערבית של המגף ( לא, לא חופשה, עבודה, אבל היי מישהו צריך לעשות את זה ). תמיד היו בי רגשות חמים לארץ זו, לאנשיה ( ונשותיה...) נופיה, שפתה, מטבחה הססגוני, ותרבות הרכיבה רבת השנים הנטועה כה חזק וכה עמוק ביחוד באנשי הפריפריה (מזכיר את צרפת), אבל הפעם הזו...... התאהבתי סופית. בי נשבעתי כי עד לשארית חיי ארכב אלבש אחבוש אנעל אגרוב כל מה שרק מריח איטלקי. בסוף אוגוסט אני שם (!), לשבוע רכיבה יחד עם שרגא ידידי (שכבר הפנים את השינוי והתחדש בשלדת KUOTA מטריפה). יש כבר מסלולים שסימנתי בכל רחבי פיאמונטה (עשיתי שיעורי בית...) כולל עליה מדליקה באלפים, מהעיר צ'זאנה (עיירת הולדתו של פנטאני זצ"ל) דרך סנסיקאריו ועד לאתר הסקי סאסטייר 2035 מ' גובה, 11 ק"מ של 5-6% +- (לא יכול לחכות). בועז שחר ידידי, לידיעתך: - האיטלקים לא יודעים הרבה על ישראל, אך כולם מכירים את מכבי ת"א כדורסל
- קבוצת LAMPRE היא השם החם - דמייאנו קונאגו הוא שם חם מאד....מאד כתקווה האיטלקית הבאה - האיטלקים מהמרים על באסו כזוכה הטור דה הקרוב (כאילו דהה...מישהו חשב שיהמרו על גרמני...) - את האיטלקים מעניין רק דבר אחד עכשיו.......פציעתו של פרנצ'סקו טוטי וסיכויי "הסקוודרה אזורה" במונדיאל בלעדיו. אריוודרצ'י

ברוך הבא אח של היית חסר לנו בעקרבים

חוץ מיזה לא יפה להפיל את גלית חייט (מהתרגשות) תוך כדי ההחלקה בתחרות. אתה הורס כן אבל למה מדליות אתה הורס?

אם כבר הזכרת את "הנסיך"

הצלחת לתפוס משחק של יובה ו"הנסיך" המקורי-אלסנדרו דל-פיירו?

כאילו...ברור.....

המשחק של יובה מול אינטר בסן סירו כולל הגול המדהים של דל פיירו בבעיטה חופשית, חגיגה !!!!!!

aabramovich

New member
איך לא ראיתי אותך?גם אני היתי בדיוק

באיטליה. אפילו בצפון קצת בצד.... אני עובר לשם. לא יודע מתי. לא יודע איך לא יודע אם בכלל אבל גם אני מאוהב....גם באיטליה ולא רק ב א'
עזריאל

היי עזריאל

נו, אז אולי אשתך נותנת לך איזה פס להצטרף אלי לשבוע רכיבה באוג' במולדתנו החדשה....?

rport

New member
נגילה הללויה נגילה בזמן בזמן.......

בזמן הגאולה. יש הקוראים לך אח של באסו אבל לא יודעים שבתחלס אתה גם אח שלי(חולה אליך).דבר אחד יש לי לומר לך ואת זה אני אומר לך בטלפון אני מצלצל נו למה לא אתה לא עונה אחחחחחחח שליייייייייייי מבטיח לנסות מחר לילה טוב. כמה טוב ליראות אותך כותב שוב

odedbc

New member
איטליה זה הרבה יותר ידידי.

אוגוסט 2003. לאחר שבוע של רכיבת אופניים בדרום איטליה, (אמלפי וכל מה שמסביב), הנחיתה אותנו רכבת מקומית בתחנת ביניים, על הרציף שממנו יוצאת הרכבת לנאפולי . 11 אנשים, 10 זוגות אופניים ועוד מזוודות לרוב, 35 מעלות בצל. הרכבת לנאפולי כבר עומדת ברציף, אך מרוחקת מאיתנו בערך 100 מטר ואין שום סבל או עגלה באופק. היות ואני דובר איטלקית, ומכיר קצת את האיטלקים, הלכתי עד לרכבת, ושאלתי את נהג הקטר אם יוכל להזיז קצת את הרכבת אלינו. הסברתי לו שאנחנו משלחת רוכבים מישראל ויש בינינו גם אישה (אשתי) ושהמצב קשה וחם, ואנא ובבקשה... הנהג צחק, אמר לזה שלידו משהוא בעגה נפוליטנית, סגר את דלתות הרכבת והסיע אותה 100 מטר קדימה. במקום אחר זה לא היה קורה. וזו לא הפעם הראשונה שנתקלתי ביחס אנושי ולבבי מעל ומעבר. יש לי עוד כמה סיפורים בדומה לזה. זאת איטליה האמיתית.

tomerez

New member
אחלה אחלה

נשמע שעשית חיים שם, אני בעדינות אומר שאני קצת מקנא. בקרוב גם אצלי

למעלה