לא שיש לי המון ניסיון... אבל למה ככה בעצם? שברת פעם אחת מסגרת ונוכחת שאתה חי עם זה וממשיך לחיות? למה שלא תשבור גם את השנייה? אז טוב נו. לא באותו שבוע. אבל בהמשך. כשדברים כבר יתגלגלו "כאילו" מאליהם ואתה כבר תדע מראש מה יהיה בעוד דקה.לדעתי בקשר עם מקביל/ה שהוא קשר "רציני" חייבת להיות נאמנות..
אבל זו רק דעתי והתנהלותי..
אתה זה אתה ואני זה אנילא שיש לי המון ניסיון... אבל למה ככה בעצם? שברת פעם אחת מסגרת ונוכחת שאתה חי עם זה וממשיך לחיות? למה שלא תשבור גם את השנייה? אז טוב נו. לא באותו שבוע. אבל בהמשך. כשדברים כבר יתגלגלו "כאילו" מאליהם ואתה כבר תדע מראש מה יהיה בעוד דקה.
וואי וואי וואי... לאן נסחפתי.. איני זוכר שהייתה לי פעם שכזו, שבה נסחפתי והגבתי לעוד ועוד אנשים ברצף ואף נפתחתי ככה. אז סליחה אם מי מכם נפגע. עבורי זו הייתה סוג של חוויה ראשונית ודווקא נהניתי. אז אנא! קבלו כאן את הכל ברוח טובה.
כי טרול זו איזושהי "מילה גסה".רוח טובה היא עניין דו"צ, לא?
ואם אני כותבת "אני בכלל חושבת שאת טרולית"
למה אני חוטפת צעקות ואיומים? מנהל שכותב לי משהו בצורת איום? בפעם הקודמת אחרי איום כזה הושעיתי לכמה ימים וגם לילות!
בגלל הרוח? אולי הטובה?
אני יודעת שלא שייך לכלום פה.
על מה את מדברת?רוח טובה היא עניין דו"צ, לא?
ואם אני כותבת "אני בכלל חושבת שאת טרולית"
למה אני חוטפת צעקות ואיומים? מנהל שכותב לי משהו בצורת איום? בפעם הקודמת אחרי איום כזה הושעיתי לכמה ימים וגם לילות!
בגלל הרוח? אולי הטובה?
אני יודעת שלא שייך לכלום פה.
נכון. לא כאן.על מה את מדברת?
לבטח על פורום אחר,לא כאו.
אני מעדיפה ומבקשת שאת הקונפליקטים בינכם תעשי בהודעה פרטית ולא על גבי פורום שלא שייך לזה כלל,תודה.כתבתי שלא שייך לכלום כאן,
אבל רציתי שמשה יראה ולא רציתי בהודעה פרטית,
ויש שם אי שם מישהו שאורב לי ורציתי שמשה יראה קודם.
נגמרו התירוצים.
ואיפה מרי פופינס?
את המנהלת, בסדר גמור.אני מעדיפה ומבקשת שאת הקונפליקטים בינכם תעשי בהודעה פרטית ולא על גבי פורום שלא שייך לזה כלל,תודה.
אני מעדיפה ומבקשת שאת הקונפליקטים בינכם תעשי בהודעה פרטית ולא על גבי פורום שלא שייך לזה כלל,תודה.
אופס... רגע... האם את יכולה להצביע על כך שיש כאן איזושהי הרפתקאה מינית?רק שאלה, ברצינות,
"לצערי הרב הרבה סוכנים אמרקאים יש לנו בעמדות מפתח ,לא מופתע מכלום ,העם היהודי מפסיד לא הישראלי"
שייך לאיפה ולמה?
אז תסבירי... בפרטי.מצטערת משה, לא הבנת את כוונתי.
לא שייך למנהלת,אני חלק מהפורום וכל קונפליקט שיש בפורום אחר,מעדיפה שיישאר שם.את המנהלת, בסדר גמור.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.