זכרונות בגידה, בגידה?

מ ש ה 53

Well-known member
לדעתי בקשר עם מקביל/ה שהוא קשר "רציני" חייבת להיות נאמנות..
אבל זו רק דעתי והתנהלותי..
לא שיש לי המון ניסיון... אבל למה ככה בעצם? שברת פעם אחת מסגרת ונוכחת שאתה חי עם זה וממשיך לחיות? למה שלא תשבור גם את השנייה? אז טוב נו. לא באותו שבוע. אבל בהמשך. כשדברים כבר יתגלגלו "כאילו" מאליהם ואתה כבר תדע מראש מה יהיה בעוד דקה.

נסיך.333

Well-known member
לא שיש לי המון ניסיון... אבל למה ככה בעצם? שברת פעם אחת מסגרת ונוכחת שאתה חי עם זה וממשיך לחיות? למה שלא תשבור גם את השנייה? אז טוב נו. לא באותו שבוע. אבל בהמשך. כשדברים כבר יתגלגלו "כאילו" מאליהם ואתה כבר תדע מראש מה יהיה בעוד דקה.
אתה זה אתה ואני זה אני

מ ש ה 53

Well-known member
וואי וואי וואי... לאן נסחפתי.. איני זוכר שהייתה לי פעם שכזו, שבה נסחפתי והגבתי לעוד ועוד אנשים ברצף ואף נפתחתי ככה. אז סליחה אם מי מכם נפגע. עבורי זו הייתה סוג של חוויה ראשונית ודווקא נהניתי. אז אנא! קבלו כאן את הכל ברוח טובה.

mיטלמן

Well-known member
רוח טובה היא עניין דו"צ, לא?
ואם אני כותבת "אני בכלל חושבת שאת טרולית"
למה אני חוטפת צעקות ואיומים? מנהל שכותב לי משהו בצורת איום? בפעם הקודמת אחרי איום כזה הושעיתי לכמה ימים וגם לילות!
בגלל הרוח? אולי הטובה?
אני יודעת שלא שייך לכלום פה.

וואי וואי וואי... לאן נסחפתי.. איני זוכר שהייתה לי פעם שכזו, שבה נסחפתי והגבתי לעוד ועוד אנשים ברצף ואף נפתחתי ככה. אז סליחה אם מי מכם נפגע. עבורי זו הייתה סוג של חוויה ראשונית ודווקא נהניתי. אז אנא! קבלו כאן את הכל ברוח טובה.

מ ש ה 53

Well-known member
למה אני חוטפת צעקות ואיומים? מנהל שכותב לי משהו בצורת איום? בפעם הקודמת אחרי איום כזה הושעיתי לכמה ימים וגם לילות!
בגלל הרוח? אולי הטובה?
כי טרול זו איזושהי "מילה גסה".

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
בגלל הרוח? אולי הטובה?
על מה את מדברת?
לבטח על פורום אחר,לא כאו.

mיטלמן

Well-known member
כתבתי שלא שייך לכלום כאן,
אבל רציתי שמשה יראה ולא רציתי בהודעה פרטית,
ויש שם אי שם מישהו שאורב לי ורציתי שמשה יראה קודם.
נגמרו התירוצים.
ואיפה מרי פופינס?

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
כתבתי שלא שייך לכלום כאן,
אבל רציתי שמשה יראה ולא רציתי בהודעה פרטית,
ויש שם אי שם מישהו שאורב לי ורציתי שמשה יראה קודם.
נגמרו התירוצים.
ואיפה מרי פופינס?
אני מעדיפה ומבקשת שאת הקונפליקטים בינכם תעשי בהודעה פרטית ולא על גבי פורום שלא שייך לזה כלל,תודה.

mיטלמן

Well-known member
אני מעדיפה ומבקשת שאת הקונפליקטים בינכם תעשי בהודעה פרטית ולא על גבי פורום שלא שייך לזה כלל,תודה.
את המנהלת, בסדר גמור.

מ ש ה 53

Well-known member
רק שאלה, ברצינות,
"לצערי הרב הרבה סוכנים אמרקאים יש לנו בעמדות מפתח ,לא מופתע מכלום ,העם היהודי מפסיד לא הישראלי"
שייך לאיפה ולמה?
אופס... רגע... האם את יכולה להצביע על כך שיש כאן איזושהי הרפתקאה מינית?
או שמא יש כאן בגידה או איום או פגיעה בזוגיות?
נו טוייף. אולי מי ממהניגי העם הוא אכן בוגד בעמו ונאמן לאמריצ'קה? אז אולי יש בזה משהו.

Yakir4179

Well-known member
יש הבדל בהרגשה בקשר בין מישהי ביחסים פתוחים לבין מנוגמית שמסתירה את הרומן ,זה יותר מדליק ומכניס לריגוש,שאתה מאהב היחידי אז זה כאילו שלך היא,וביחסים פתוחים לא חסר יש לא מעט בתור מה שנקרא

למעלה