בכלל לא,ולמה את חושבת שרק את מכירה את המצב?
אמרתי פתוח,
התכוונתי שלא כולם,
אין צורך להיפגע ולקחת ללב.
בכלל לא,ולמה את חושבת שרק את מכירה את המצב?
לא נעלבתי ולא לקחתי ללב, רק תמהתי מאיפה את יודעת מה אני יודע?בכלל לא,
אמרתי פתוח,
התכוונתי שלא כולם,
אין צורך להיפגע ולקחת ללב.
תראי -ושאלה לתימני (לא מיבנה!)
נדמה לי, יתכן ואני טועה,
שאתה מקרה מיוחד, לא רק במצבך, גם בפתיחות.
כי מה שאומרים דורון והנסיך נובע מאי הכרת המצב.
ומתנצלת, המילה המצב לא בדיוק מתאימה.
האם גם אתה מתחזק זוגיות בה אחד השותפים הוא ביסקסואל? מעניין, כי זה המצב אליו התכוונה מיטלמן.ולמה את חושבת שרק את מכירה את המצב?
בכל העולם לא רק בפאריז מעוטת הגברים (לאור הלחמות).תראי -
יקיר החמוד לא סתם כותב כאן על מערכות יחסים פוליאמוריות, כי זו מציאות קיימת בהחלט.
בטח את זוכרת מסיפורי באלזק, אבל היסטורית ועובדתית בפרריז של המאה ה- 19 להחזיק פילגש או מאהב צעיר בפרהסיה היה סימן לכוח כלכלי, למעמד חברתי וכו'
האם גם אתה מתחזק זוגיות בה אחד השותפים הוא ביסקסואל? מעניין, כי זה המצב אליו התכוונה מיטלמן.
נו טויף... בסין זה דווקא הפוך. שם יש מיעוט של נשים וריבוי של גברים צעירים וחרמנים. זה כבר בכלל סיפור שעלול לגרור הרבה סיפורים... חבל שאינך חי שם... העו"ד שבך היה מגלה לנו הרבה יותר סיפורים מאלה שאתה מצליח לדלות כאן, בארץ הדי שמרנית שלנו... אין לך מושג עד כמה הסתקרנתי רק מלחשוב על זה...בכל העולם לא רק בפאריז מעוטת הגברים (לאור הלחמות).
אישוניאיש.
חולם על מאהבת חדשה.
צרפת מרובת המלחמות הייתה מעוטת גברים.נו טויף... בסין זה דווקא הפוך. שם יש מיעוט של נשים וריבוי של גברים צעירים וחרמנים. זה כבר בכלל סיפור שעלול לגרור הרבה סיפורים... חבל שאינך חי שם... העו"ד שבך היה מגלה לנו הרבה יותר סיפורים מאלה שאתה מצליח לדלות כאן, בארץ הדי שמרנית שלנו... אין לך מושג עד כמה הסתקרנתי רק מלחשוב על זה...
אתה כנראה צודק, אבל בגילי המופלג... לא אחפש לי שם את הנחמה החמימה...צרפת מרובת המלחמות הייתה מעוטת גברים.
נפוליאון השמיד 1.5 מיליון גברים צרפתיים.
כנ"ל עוד שלל מלחמות.
התוצאה?
יש עודף עצום של נשים, כאלה הדורושת עיבור.
אנו רואים את זה כיום באוקראינה - לבטח זה יבלוט אחרי המלחמה.
מעט מאוד גברים - המוני נשים.
הגברים שיש פגועים.
אז אתה מוזמן לנסוע לשם.
אישוניאיש.
חובב מסעות.
בהחלט כןתראי -
יקיר החמוד לא סתם כותב כאן על מערכות יחסים פוליאמוריות, כי זו מציאות קיימת בהחלט.
בטח את זוכרת מסיפורי באלזק, אבל היסטורית ועובדתית בפרריז של המאה ה- 19 להחזיק פילגש או מאהב צעיר בפרהסיה היה סימן לכוח כלכלי, למעמד חברתי וכו'
האם גם אתה מתחזק זוגיות בה אחד השותפים הוא ביסקסואל? מעניין, כי זה המצב אליו התכוונה מיטלמן.
בהחלט כן כוון להערה שלי אליך?בהחלט כן
תגיד... אתה בטוח שאתה לא טעית? בעיניי לפחות, קיים משתמש שנקרא "נסיך 333" וקיים אחר שנקרא יקיר. כעת התבלבלתי... האם נסיך הוא גם יקיר, או שאתה איכשהו טעית? (או שאולי אתה יודע על שני אלה דברים שאני איני יודע? והלוא גם זו אפשרות....תראי -
נסיך הוא נסיך ואני יקיר הוא יקירתגיד... אתה בטוח שאתה לא טעית? בעיניי לפחות, קיים משתמש שנקרא "נסיך 333" וקיים אחר שנקרא יקיר. כעת התבלבלתי... האם נסיך הוא גם יקיר, או שאתה איכשהו טעית? (או שאולי אתה יודע על שני אלה דברים שאני איני יודע? והלוא גם זו אפשרות....
לא לא לאתגיד... אתה בטוח שאתה לא טעית? בעיניי לפחות, קיים משתמש שנקרא "נסיך 333" וקיים אחר שנקרא יקיר. כעת התבלבלתי... האם נסיך הוא גם יקיר, או שאתה איכשהו טעית? (או שאולי אתה יודע על שני אלה דברים שאני איני יודע? והלוא גם זו אפשרות....
קבל עדכון לאחר שנה בקהילה הזאת אין מציאות שם ,נשים ימשכו לקשר פתוח כי הן חוקרות ונוברות בתחום הרגשי אז גם הן יזמו פתיחת יחסים ,בדרך כלל אתה נתקל במישהו מיוחד כזה שרק בא לך לעשות סקס חום ואהבה איתו, להיות חבר נפש וזהו גם כשיש לך בת זוג,אם אני התוודה אני אאבד את בת זוגתי ואם לא ואולי גם היא מצד אז ככה לא יודעים ולא מתוודים וכותראי -
יקיר - לא ממש הבנתי. "אם אני התוודה אני אאבד את בת זוגתי ואם לא ואולי גם היא מצד אז ככה לא יודעים ולא מתוודים וכו" ל-מה זה מתייחס?קבל עדכון לאחר שנה בקהילה הזאת אין מציאות שם ,נשים ימשכו לקשר פתוח כי הן חוקרות ונוברות בתחום הרגשי אז גם הן יזמו פתיחת יחסים ,בדרך כלל אתה נתקל במישהו מיוחד כזה שרק בא לך לעשות סקס חום ואהבה איתו, להיות חבר נפש וזהו גם כשיש לך בת זוג,אם אני התוודה אני אאבד את בת זוגתי ואם לא ואולי גם היא מצד אז ככה לא יודעים ולא מתוודים וכו
אנחנו ב 2025 יאמןתראי -
עזוב, יכולתי לחזור גם לשלמה המלך לו רציתי.אנחנו ב 2025 יאמן
חזרת למאה ה19 שלהחזיק פילגש אחת או שתיים היתה ראיה למעמד האדם .
דווקא מתאים לחזור לפריז בתקופה ההיא .
הלכת רחוקעזוב, יכולתי לחזור גם לשלמה המלך לו רציתי.
אבל רגע.. רגע. נגיד שיש מורה ותלמיד (פרטי. לא תלמיד בקבוצה או כיתה), ולמורה יש בעצם מספר תלמידים פרטיים שכאלה. האם לא קורה, שהשיח בין המורה לתלמיד יזלוג גם לנושאים שאינם קשורים רק לשינון חוקי הפיזיקה (או המתמטיקה או השירה)? פתאום התלמיד נפתח. מנסה לשתף את המורה בחוויה כלשהי. שואל שאלה כי המורה הרי מבוגר יותר... מנוסה יותר... או שאני לא יודע מה. הרי לא התחייבתי לקבוע, שהתלמיד הוא קטין גם אם גם זו אופציה. ובכ"ז, שום דבר פיזי לא קורה כאן, כי זה עדיין קשר בין מורה ותלמיד שבא רק ללמוד. אז מה? האם המורה ינעל את נצמו כשיגיע התלמיד הבא? אז הנה. קשר בין 2 בני אדם. ו?זו לא שאלה "כללית" אלא ענין ספציפי וממוקד ביחסים בין שני בני אדם.
אני מבין ל-מה אתה מתכוון.אבל רגע.. רגע. נגיד שיש מורה ותלמיד (פרטי. לא תלמיד בקבוצה או כיתה), ולמורה יש בעצם מספר תלמידים פרטיים שכאלה. האם לא קורה, שהשיח בין המורה לתלמיד יזלוג גם לנושאים שאינם קשורים רק לשינון חוקי הפיזיקה (או המתמטיקה או השירה)? פתאום התלמיד נפתח. מנסה לשתף את המורה בחוויה כלשהי. שואל שאלה כי המורה הרי מבוגר יותר... מנוסה יותר... או שאני לא יודע מה. הרי לא התחייבתי לקבוע, שהתלמיד הוא קטין גם אם גם זו אופציה. ובכ"ז, שום דבר פיזי לא קורה כאן, כי זה עדיין קשר בין מורה ותלמיד שבא רק ללמוד. אז מה? האם המורה ינעל את נצמו כשיגיע התלמיד הבא? אז הנה. קשר בין 2 בני אדם. ו?
טוב... סליחה שאני מתערב. אבל אני סטרייט... אז עוררת בי סקרנות עם השאלה הזו שלך. כי עבורי חבר זה לשיחה. זה להעברת מחשבות ואולי גם שיחה על מאוויים. אבל לא משהו שמרמז על מגע פיזי. כי גם כשעולה נושא ה"מאוויים", הוא מתמקד רק בדברים שנוגעים אך ורק למין האחר. אז מכאן זה לא זולג לבגידה חד מינית אבל כן. זה מעורר בי סקרנות. ואבהיר... לא יצר אלא סקרנות בלבד.לא ברור לי מה ההבדל בין נאמנות לגבר/ אישה
אם אתה עם אישה מותר ללכת עם גבר ?
וזה פחות מפריע לצד השני !!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.