זכרון KINGSTON

emilsdr

New member
זכרון KINGSTON

תגידו זה נכון שזכרון Kingston לא עובד כל כך טוב עם מחשבי LG?? (יש לי את הדגם LS 55)

Jan22

New member
הסיבה היחידה שזיכרון לא יעבוד

כמו שצריך היא אי תאימות. לוח אם ,מהירות ,גודל ,לייטנסי ...כל עוד אלה יהיו מתואמים כראוי הזיכרון יפעל כראוי.

emilsdr

New member
זה נכון אבל

לא מזמן היתה לי תקלה משונה במחשב, הוא פשוט היה נכנס ל - hibernation כל פעם שהייתי מדליק אותו. נתתי אותו לח.י. שיטפלו בו, הם אמרו לי שזאת בעיית תוכנה, אז ניסיתי להתקין את ה- Windows מחדש ובאמצע ההתקנה המחשב פשוט כבה. אז שוב נתתי להם אותו הם איכשהו כן הצליחו להתקין לי מחדש את מערכת ההפעלה, אך הטכנאי ציין שהוא לא מרוצה שיש לי Kingston (הרחבתי ל 1GB). הוצאתי אז את הזכרון הזה, מאז טפו טפו הוא בסדר. עכשיו אני לא ממש בטוח במה שהטכנאי אמר כי עד התקלה המשונה הוא עבד לי חצי שנה מעולה.

Jan22

New member
קינגסטון כבר שנים מייצרים זכרונות

והיא מדורגת במקומות הראשונים עבור זכרונות ניידים/שולחניים. כמו כן המחירים שלה בין הגבוהים ,ואנשים עדיין משלמים עבור הזכרונות (אמינות בין הגבוהות+אחריות לכל החיים לצ'יפ), כנראה מקרה פרטי של זיכרון תקול/מקולקל.

emilsdr

New member
לא אתה לא הבנת

הטכנאי לא אמר לי שספציפית הזכרון שלי לא בסדר הוא אמר לי שבאופן כללי עדיף לא להשתמש בזכרונות של Kingston עם הניידים של LG. אז השאלה שלי אם הבעיה הזו ידועה גם בקרב אנשים נוספים פרט לאותו טכנאי??

Jan22

New member
כמה שאני לא אוהב את LG

אני מכיר ניידים עם קינגסטון 667 שעובדים יופי ואין בהם שום תקלה. בכל מקרה עדיף שתריץ חיפוש בגוגל ,מעין : LG and kingston malfunctions / problems .

bar666xp

New member
סתם שאלה...

ואת ההפך ניסית? להוציא את האחר ולהשאיר רק את הקינגסטון. ושוב יתכן כי מדובר בציפ שלא ניתמך ע"י הלוח בצורה טובה ביותר... יש המון נתונים שיכולים לגרום לבעיות תאימות למרות שלרוב אם הCL והMHZ תואם לא צריך להיות בעיה.

תותית42

New member
פעם KINGSTON היה מיוצר בארה"ב ../images/Emo183.gif

היום נשאר השם כמותג KINGSTON היום מיוצר בסין בכמויות מסחריות וללא בדיקות איכות כל מטייל הנוסע לשבועיים לחומה הסינית מייבא זיכרונות של KINGSTON KINGSTON נשאר רק השם , האיכות מאוד ירודה , הצ'יפ בזיכרונות זה כבר לא KINGSTON הצ'יפ היום של כל מיני חברות עלומות , זיכרון כזה עלול לפגוע בתפקוד תקין ואף לגרום לנזק של המחשב נייד/שולחני אני אישית ממליצה לרכוש זיכרון המיוצר בארה"ב בלבד

Y. Welis

New member
לא מוכרות לי בעיות איתם דווקא

מעבר לכך שאני לא חושב שיש מישהו שלא מייצר היום בסין (כמעט כל הניידים המוכרים). ההבדל הוא לא בארץ, אלא באיכות המפעל. יש בארץ די סוגים של זכרונות גרועים יותר (למשל elixir, v-data, mail memory ועוד זולים שבחלקם נעלמו).

sb21

New member
גם אם הזכרון מיוצר בארה"ב...

(ואני בספק אם יש כאלה) הציפים לזיכרון לא יהיו תוצרת ארה"ב בד"כ.

תותית42

New member
../images/Emo188.gifאני אישית

ביצעתי OVERCLOCK בצ'יפ Kingston אך כשלתי בזיכרון של Kingston בצ'יפ אחר ( תלוי במפיץ ויותר תלוי ביבואן ) הזיכרונות של Kingston למראית עין נראים זהים , לאחר בדיקת הצ'יפ בעין בלתי מזויינת , ניתן להבחין ב
על כן ממליצה לא להתלהב מזיכרונות Kingston אך כן להתלהב מזיכרונות של Kingston עם צ'יפ של Kingston אם יש לך זיכרונות של Kingston בדוק את הצ'יפ , אין מקום לטעויות

למעלה