זכרון ל CANON A80

זכרון ל CANON A80

האם רכישת זכרון מהיר של סאןדיסק מסוג אולטרא II יביא לשיפור כלשהו בביצועי המצלמה (הממולצת מאוד...)

Galmidi

New member
כרטיס זכרון

ברשותי מצלמה CANON A80 ע"פ נתוני היצרן המצלמה תומכת רק בכרטיסים מסוג I, להבנתי הדגם שתיארת הוא מסוג קומקט פלאש II שלא נתמך ע"י המצלמה. תבדוק לפני הקנייה.

תודה, ו...

באיזה זיכרון אתה משתמש לי יש 128 ו- 32 שהגיעו עם המצלמה מכיוון שאני מתכנן טיול של שבועיים אני אזדקק לזכרון גדול יותר ובהזדמנות זאת לא היה איכפת לי לשלם קצת יותר אם גם אזכה מלבד לנפח גם לשיפור תכונות נוסף - מהירות...(למרות שאין לי טענות)

Galmidi

New member
זכרון

כנ"ל אצלי, 128 ו-32 MB זכרון מהקנייה. כדאי לקנות עוד MB 256 או לצלם ברזולוציה נמוכה יותר במידה ואתה מתחיל להתקע. כמה זמן מחזיקות לך סוללות (זמן/תמונות)?

סוללות

יש לי GP2300 והן "חייתיות" פשוט לא משהו שהופך לנושא לחשוב עליו, אני מסריט ומצלם עם מסך פתוח וצופה בתוצאות והסוללות מחזיקות בלי עין הרע - פשוט הפתעה לטובה ! קיבלתי מסר פנימי ממישהו שממליץ על זכרון מסוג PRETEC CHETTAH x80 - האם הוא יתאים למצלמה והאם יהיה שיפור בתכונות נוספות מעבר לקיבולת ?

I R I S C

New member
לא.זהו הזכרון הפנימי-באפר-של המצלמה

הקומפקטיות אינן בנויות לנצל את יתרונות הכרטיסים המאוד מהירים. מצד שני - כשתרצה לשדרג ותעבור למצלמה מהירה ומקצועית יותר-הכרטיס יהיה עבורך טוב.

מה זה "ארנק" והאם יש להשיג בארץ?

קראתי שיש דבר כזה מחסנית של 20-30G שאפשר לרוקן בסוף כל יום אליו את הזכרון. אם הדבר קרוב במחירו לזכרון, אז ה 128 יספיק לי ברמה היומית והמחסנית/ארנק יספקו לי את היכולת לטיול רגוע מבחינת קבולת. אם יש דבר כזה - על איזה נתונים מסתכלים ?

למעלה